Защо да си хванете гадже за празниците?


Защо да си хванете гадже за празниците?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ако попитате едно необвързано момиче какво иска за Коледа, има 99% шанс тя да ви отговори - някой, който да ме обича и да прекара празниците с мен.

Но дали пожелавайки си това, жените ги е грижа какъв ще е този човек, какви качества притежава или те просто искат да има някой около тях през този сезон?

Все пак зимата е най-подходящият период за гушкане и търкаляне в леглото с любимия човек. И когато виждаме как обвързаните ни приятелки прекарват това време с гаджетата си, а ние се чудим какво да правим в поредния студен зимен ден, какво друго може да си пожелаем.

Понякога сякаш наистина сме готови да пренебрегнем някои неща и недостатъци в даден човек, само и само да не сме сами, особено по празниците.

А защо точно декември е времето, когато най-много имаме нужда от гадже, ще ви представим в следващите редове.

За да има кой да ви придружава на семейните събития

Събиранията по празниците с цялата рода може да се окажат истински кошмар, особено когато все още не сте си намерили гадже. Отново ще слушате съветите на големите как трябва да бъдете по-сериозни, да се замислите за връзка, защото вече не сме малко момиченце. Ако си намерите гадже по празниците, то поне няма да бъдете единствените, които ще се измъчват на семейните сбирки. А пък, ако младежът се хареса на родителите ви, може дори да бъде забавно.

За да ви служи за извинение

Ако не искате да изглеждате задръстени, когато приятелите ви излизат на купон, а на вас не ви се мърда от вкъщи, гаджето ще реши проблема. Винаги можете да се извините с него пред компанията и разбира се, всички ще ви разберат.

Когато имате гадже от скоро, нормално е да искате да прекарате повече време с него, особено по празниците.

За да купитe/получите подаръци

Не че, ако не си хванете гадже за Коледа, няма да получите или подарите подаръци – напротив!

Вашите близки и приятели не са ви забравили със сигурност. Но друго си е когато получите подарък от момчето, с което току-що сте започнали връзка. И най-важното от всичко – да се похвалите на приятелките си какъв хубав подарък ви е подарило гаджето.

 

За да има на кого да се оплачете

Ако някой ви ядоса покрай празниците, няма по-добър вариант от това да си излеете всичко пред гаджето. И тъй като той е отскоро с вас, ще бъде изцяло на ваша страна и ще ви подкрепи, само и само да ви се хареса още повече.

За да не бъдете сами на връх Нова година

Приятелите ви са се разпръснали и не знаете къде, с кого и как ще прекарате 31 декември. Не искате сама да посрещнете Новата година, нали? Ако си хванете гадже сега, новогодишната празнична нощ ви е уредена. Дори може да се запознаете с нови интересни хора, които са от неговата компания.

За да не се притеснявате от натрупаните килца през зимата

За никой не е тайна, че диетите по празниците се провалят и бързо прибавяме няколко килограма към теглото си. Ако сме необвързани и търсим своята половинка, това определено няма да ни се отрази никак добре. Когато си имаме гадже, обаче, то ще ни разбере и ще си ни харесва, дори с тези няколко килца отгоре.

За да има с кой да прекарате дългата почивка

Знаете, че покрай Коледа всичките ви приятели отиват на гости на роднини и най-вероятно няма да се завърнат до края на ваканцията. Няма да ви е приятно да прекарате почивните си дни сама, лежейки в леглото и гледайки филми. Така че какво чакате – хващайте си едно гадже и обикаляйте с него. Измислете си интересно занимание за всеки ден и направете ваканцията си незабравима!

За да не гледате коледни филми сами

Няма нищо лошо и в това да си помързелувате няколко дни. Но това звучи малко депресиращо, не мислите ли? Много по приятно е да има някой, с когото да споделите бездействието. Заредете се с много пуканки и коледни филми и така може да прекарате уикенда без да ставате от леглото. Какво по-хубаво от това през студените зимни дни?

За да има кой да ви стопли

Зима е, студено е. Печката понякога не е достатъчна, за да ни сгрее, а и сметките за ток ще ни излязат много солено.

Тук на помощ ще дойде вашето ново момче и като един истински джентълмен ще ви стопли. Как ли? С прегръдки, с целувки, с мили думи и ...още нещо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама