Съвети за срещи за жени от 1938 година


Съвети за срещи за жени от 1938 година
Снимка: Thinkstock/Guliver

Необвързана сте и искате да си намерите половинка? Сигурно сте чели всякакви съвети за това как трябва да изглеждате на първа среща, как да се държите, какво да казвате или пък какво задължително да не правите. Днес ще ви представим какво са съветвали жените през далечната 1938 година. Вие бихте ли се вслушали в някои от тях?

Не бъдете сантиментална или не се опитвайте да го накарате да каже нещо, парадирайки с емоциите си. Мъжете не обичат сълзи, особено на публични места.

Не използвайте огледалото в колата, за да си оправяте грима. Мъжете имат нужда от него, когато карат, и се дразнят много, ако трябва да го обърнат, за да видят какво се случва зад тях.

Не стойте в странни пози и никога не изглеждайте отегчени, дори да сте. Ако трябва да дъвчете дъвка (не е препоръчително), го правете тихо, със затворена уста.

Фриволните жени никога не се харесват на джентълмените. Не говорете, когато танцувате. Когато един мъж танцува, той просто иска да танцува.

Не говорете за дрехи или не описвайте новата си придобивка. Бъдете мили и говорете за нещата, които той иска.

Не пийте прекалено много, тъй като мъжът очаква да запазите достойнството си до края на вечерта. Пиенето може да направи някои жени да изглеждат по-умни, но повече се държат глупаво.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама