София става Холивуд за една вечер


София става Холивуд за една вечер

От Club R твърдят, че в повечето случаи не е задължително да те оженят, преди да се запознаеш с човека, когото търсиш. Такъв беше случаят в предаването „Женени от пръв поглед“, в което те са мачмейкинг консултанти. Затова в портфолиото им от дейности освен мачмейкинг и бързи срещи срещаме и партита за необвързани, които те провеждат всеки месец.

Двадесет и деветото парти за необвързани от поредицата на Club R ще внесе завладяващи емоции в столичния нощен живот в седмицата след Великден. Приключенията, танците и флиртовете ще бъдат като на филм. Основният фокус, както винаги, е запознаването на над 200 необвързани, както и забавните опознавателни игри за запознанства. След успешно поставеното „Ново начало“, каквато беше темата на мартенското им парти, темата на априлското е HOLLYWOOD. „Холивудски блясък и българска красота“, обещава сайтът на организаторите.

Участниците са любезно приканени и този път да спазят тематичния дрескод на партито. Този път той е черно-бяло – приемливи варианти са изцяло черно, изцяло бяло или някаква класическа или интересна комбинация между двете. Тези, които са пропуснали да спазят дрескода и не са с черна или бяла дреха, ще могат да се снабдят с шалче (черно или черно-бяло) и на самия вход на партито.

Отново на входа гостите ще получат нещо интересно, което да донесе още емоции в и без това наситената вечер. Мъжете получават черен, а жените - бял чип с номер на него и трябва да намерят у кого е същия номер с другия цвят. Всички двойки, които се намерят, печелят по безплатен шот на бара. Освен това чиповете участват и в томбола със забавни подаръци.

Една от другите любопитни възможности на партито е минимачмейкингът – при предварително попълнен и изпратен тест „Партньорски рейтинг“, организаторите обещават да ти организират среща с подходящ за теб човек още на партито.

Водещ на събитието отново ще е добре познатият от предишните партита Олег. Сравнителна новост на партитата на Club R са тестовете за партньорски рейтинг. Заедно с психолог гостите на партито ще могат бързо да проверят своя партньорски рейтинг и да обсъдят резултата. Измежду другите дейности, с които ще могат да се забавляват посетителите на партито, са импровизирани мини бързи срещи – три жени и трима мъже ще си общуват всеки с всеки за по 3 минути. Това е малко копие на големия формат, с който са познати Club R – отделни събития, в които 10 жени се срещат с 10 мъже за по 6 минути.

Събитието ще се проведе в традиционния клуб „Грамофон“ на ул. „Будапеща“ 6 в София. Началният час е 20:00 ч. Разбери повече и се запиши на: http://goo.gl/YVnV9o

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама