Помислете за това, ако сте простили на кръшкача


Помислете за това, ако сте простили на кръшкача
Снимка: iStock/Guliver

Той ви е изневерил, но сте решили въпреки това да останете с него. Не сме сигурни, че това е най-доброто решение, но това е вашият избор. Въпреки това смятаме, че има три неща, които трябва да направите, ако искате да продължите връзката си с него.

1. Простете и продължете напред

Не може да промените миналото. Сега трябва да живеете за днес и утре. Избирайки да останете с партньора си въпреки измяната му, вие сте взели решение. Затова бъдете щастливи с него. Ако не сте доволни от избора си, просто го напуснете. Но ако наистина сте казали, че ще останете с него макар изневярата му, трябва да го направите с цялото си сърце. Трябва наистина да му простите и да продължите напред, ако искате да бъдете щастливи с този човек.

Също така сме на мнение, че не трябва да оставате с някого само заради децата. Хората трябва да бъдат заедно, защото се обичат и искрено искат нещата между тях да са добре. Децата нямат нужда да виждат нещастни мама и татко, които се преструват, че се обичат. 

2. Приемете това, което се е случило

Когато изберете да останете с някого, трябва да приемете миналото и да продължите. Да, със сигурност не е приятно да знаете, че човекът, когото обичате толкова много, е спал с друга жена, дори това да е било само секс. Но щом сте решили да му дадете втори шанс, трябва да се опитате за забравите за случилото се. 

3. Възстановете доверието си

Да направите това ще ви отнеме време. Някой ви е наранил, възползвал се е от вас и е приел вас и връзката ви за даденост. Този човек го е направил по най-грозния начин. Когато чашата е счупена, тя е счупена. Няма начин да поправите миналото. Най-доброто, което може да направите, е да се опитате отново да възстановите доверието, но трябва да знаете, че това отнема време. Поговорете си искрено или потърсете професионална помощ от психотерапевт. 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама