Плюсове на връзката с по-зряла жена


Плюсове на връзката с по-зряла жена
Снимка: Getty Images/Guliver

Все повече мъже предпочитат дамата до тях да бъде с няколко години по-голяма. Според тях такава връзка има редица предимства пред отношенията с жена на същата възраст или по-млада.

По-зрелите партньорки предизвикват чувство на комфорт у мъжа и често поемат инициативата. Младите дами често променят мнението си, а при по-зрелите този период вече е отминал.

Някои хора продължават да гледат на връзката с по-зряла жена с предразсъдъци, а може би просто това за тях е забраненият плод, който не смеят да откъснат. За мъжете подобно завоевание е предизвикателство.

Мъжете не обичат да бъдат притискани да се женят. По-възрастните жени понякога вече са извървели този път и не искат да тръгват отново по него, затова и не повдигат въпроса пред по-младия си партньор.

Когато стане дума за секс с по-зряла жена, няма нужда от много приказки. Тези жени знаят какво искат в леглото и могат да дадат на мъжа до себе си това, което той желае.

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама