Откровено: Какво желаят жените в леглото


Откровено: Какво желаят жените в леглото
Снимка: Thinkstock/Guliver

Известният експерт за отношенията между двата пола Чарлз Орландо направи анкета сред 1000 жени, за да разбере какво всъщност искат те в леглото. Жените му отговорили директно и откровено.

Ето част от отговорите:

"Искам да ме разсъблича така, както се отваря подарък – бавно, нежно, внимателно". Дебби Б.

"Когато си лягаме, моето момче смята, че щом се окажа по гръб, автоматично ще става влажна, готова да поема члена му. А така ми се иска прелюдия..." Моника Ф.

"Обичам той да прави всичко възможно, за да ме доведе до оргазъм. За мене не е трудно да свършвам, но усещането, че той влага максимум усилия за това е влудяващо. Фран.Ю.

"Най-много ми се иска той да направи така, че да го пожелая". Френ Т.

"Иска ми се да доминирам. Не винаги, но от време на време. Не, не искам да му направя нещо лошо, просто да направя с него нещо по-така. Нещо приятно, но и нещо, което той не може да контролира". Карън В.

"Искам да чувствам движението на езика му във вагината ми. Да кръжи и пърха там като пеперудка. Влудяващо усещане!". Консуела Г.

"Имам желанието да почувствам, че той наистина ме иска. Да ме притисне към стената, да ми отдръпне настрани гащите и да ми го "вкара"! Джина Д.

"Понякога ми се иска той да прави фрикциите без бързане, с любов и нежност. А понякога ми се иска твърдо е...не, с яко дълбаене. А, бе ту ми се иска нежно, бавно и романтично съвокупление, ту понякога просто едно е...не" . Пола Б.

"Искам ръцете му да ме галят и след като е влязъл в мен". Пени Дж.

"Харасва ми, когато по време на секс ме дърпат за косите. Това ме кара да чувствам, че мъжът господства". Крис П.

"Искам да ме гледа в очите. Особено, когато влиза в мен". Саманта Д

 "Целувай ме по устните. Целувай ме по гърба, по врата. Обсипвай ръцете му с целувки. Целувай вътрешната страна на бедрата ми. И непременно ме целувай, когато влизаш в мен и по време на самото сношение. Прави това. Моля те!" Бени К.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама