Няколко признака, че твоето момче е гадже мечта


Няколко признака, че твоето момче е гадже мечта
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всяка жена мечтае един ден да срещне мъжа на живота си, човека, който да я направи най-щастлива на света.

В живота си се срещаме с най-различни мъже, с някои от тях преживяваме незабравими моменти, други пък ни карат да се чувстваме измамени и наранени. Но каквото и да се случва с връзките ни, ние никога не трябва да се предаваме, докато не намерим нашия човек, този, който ще ни обича и уважава.

Така че ако от скоро се срещате с някое готино и мило момче, с което прекарвате страхотно времето си, трябва да разберете дали това е перфектното гадже за вас.

Колкото и да не ви се иска, трябва да те приземите за малко на земята и да погледнете трезво на нещата.

Ако вашето момче отговаря на повечето от следните описания, то той наистина е гадже мечта и трябва много да си го пазите.

Той е интелигентен

Когато казваме, че гаджето ви трябва да е умно, това съвсем не означава да има няколко висши образования, да чете денонощно енциклопедии и други подобни.

Един интелигентен мъж знае как да се държи, какво да говори и с него винаги ще ви е приятно, никога няма да ви е скучно. Не става само с любов, целувки и страсти, понякога е хубаво да прекарате малко време с гаджето, разговаряйки на всякакви теми. Хубавото е, че може да научите и нещо ново от своя интелигентен партньор.

И не на последно място – интелигентното момче винаги ще ви бута напред и заедно ще постигате целите си.

Той е красив отвън, но и отвътре

Първото нещо, което привлича, както мъжете, така и жените, е външният вид, няма как да го отречем. Всяка жена иска човекът до нея да изглежда добре, да е чаровен и представителен.

Но красотата е доста разтегливо понятие. Ето защо е много важно гаджето ви да е толкова красив отвътре, колкото отвън. Той трябва да е мил, нежен, да ви разбира и подкрепя. И най-важното е как вие го приемате, какво виждате в него, а не колко много се харесва на другите.

Той ви уважава

Уважението е много важно в една връзка, особено когато имате сериозни намерения. Както вие, така и партньорът ви, трябва да се уважавате взаимно. Не позволявайте никой да ви подценява, да ви използва или да се държи с вас като с даденост.

Ако момчето, с което сте, не ви цени и уважава такава, каквото сте, то той не е вашият човек. Разбира се, вие също трябва да проявявате уважение. Всичко трябва да е взаимно.

Ако партньорът ви държи на вас, мнението ви е важно за него, изслушва ви, подкрепя ви - значи сте намерили момчето мечта.

Разбира се идеално със семейството и приятелите ви

Перфектното гадже е перфектно и в очите на родителите и приятелите ви (или поне така трябва да е). То винаги ще предложи помощта си, ще иска да опознае семейството ви и да изслуша досадните истории на приятелките ви, защото за него в важно да се хареса на най-скъпите ви хора. И няма да го направи по задължение, а просто защото иска да бъде част от живота ви. Ето това се нарича перфектно гадже. Дано си намерите едно такова.

Той те обича безрезервно

И не на последно място, той не просто ви казва, че сте единствена, че ви обича и обожава, а ще ви го доказва всеки един ден.

Перфектното гадже винаги ще иска да ви зарадва с нещо, да ви направи щастлива. Това, скъпи дами, е истинската любов.

Така че ако момчето до вас наистина ви обича, ще ви приеме такава, каквато сте, заедно с хубавите ви черти и с малките недостатъци.

И ако намерите такова момче, дръжте го здраво, защото това е гаджето мечта.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама