Нещата, които мъжете оценяват, въпреки че не ни го казват


Нещата, които мъжете оценяват, въпреки че не ни го казват
Снимка: Thinkstock/Guliver

Общуването между партньорите е движеща сила на всяка успешна връзка. Когато двама влюбени могат да бъдат открити един с друг, да си говорят на всякакви теми и да си споделят, то значи те наистина са щастливи заедно.

И въпреки че нещата в една връзка трябва да са 50 на 50, много често мъжете са тези, които не разбират някои неща, не ги оценяват.

Но може би това не е вярно?

Мъжете всъщност са много наблюдателни и забелязват абсолютно всичко. Те виждат онези, малките неща, които правим за тях и заради тях, оценяват ги, но просто не ни го казват. Може би защото са по-пестеливи на думи или пък не знаят как да го направят, или пък причината е друга.

Но дами, повярвайте, всяка ваша постъпка, изненада или пък компромис ще зарадва вашия мъж.

Ето и кои са нещата, които вашите половинки разбират и оценяват, но рядко го показват:

Как се събуждаме преди тях, за да си оправим грима и косата

Дори и жените не могат да изглеждат перфектно рано сутрин.

Въпреки това, жените искат техният партньор да се събуди до принцеса, ето защо се събуждат преди него, тихичко стават от леглото, отиват в банята, за да се разкрасят.

Но мили дами, няма как да заблудите мъжете си. Те знаят, че докато спите грима ви се размазва, косата ви се разрошва, но това не им пречи – те си ви харесват и така. Когато отворят очи, те искат да виждат вас, независимо как изглеждате.

Знайте, че мъжете оценяват това, че искате да изглеждате перфектни за тях, дори и рано сутрин, въпреки че си ви обичат разрошена и размазана. А ако си мислете, че не чуват скърцането на леглото, като ставате, много се лъжете.

Те харесват колко сладко изглеждате в техните дрехи

Обичате да спите с тениските му и той няма нищо против. Напротив, дори мисли че изглеждате много сладко в неговите дрехи. И въпреки че гардеробът ви е препълнен, вашето момче винаги ще остави дрехите си на стола, за да ги видите когато станете и да ги облечете. То няма нищо против, дори когато ги вземете за малко, а никога не му ги върнете.

Те оценяват това, че гледате мачове заедно с тях, само за да им угодите

Може би не сте любители на футбола или какъвто и да е било друг спорт, но сте готова да седнете и да гледате мач заедно с половинката си. Правите го само заради него, защото ще му е приятно да сподели този любим миг с вас.

Поздравления! Вие сте жена–мечта. И повярвайте ни, мъжете оценяват това, дори и да не го показват.

В благодарност може би ще седнат да гледат заедно с вас любимия ви сериал и това ще е доста мъчително за тях. Е, може и да не го направят, но със сигурност ще са много щастливи с жена като вас.

Харесват това, че ги ревнувате от други жени

Казват, че ревността може да погуби една връзка, но само ако е прекалена. Понякога имаме нужда да чувстваме, че нашите половинки ни ревнуват. Това значи, че ни обичат и се страхуват да не ни загубят.

Така е и при силните половинки. Те никак не харесват адски ревниви жени, които им вдигат скандали с повод и без повод, но им е хубаво, когато видят, че тяхната избраница се дразни, когато друга жена ги заговаря, например.

Мъжете забелязват тези неща и знайте, че оценяват това, че се държите зряло и не прекалявате с ревността.

Напълно разбират, че се страхувате от майка им

Обаче и те се страхуват от вашата.

Да се запознаеш с родителите може би е едно от най-страшните неща в една връзка. Рано или късно обаче този момент ще настъпи.

Мъжът до вас знае, че се притеснявате дали майка му ще ви хареса, как ще ви приеме и т.н. и оценява това, че въпреки страховете си, вие ще се изправите очи в очи с нея.

В крайна сметка важното е да се обичате и подкрепяте, така ще може да се справите с всичко заедно, дори и със срещата с родителите.

Оценяват това, че правите всичко възможно, за да се разбирате с техните приятели

Някои от приятелите на вашия любим може да са малко странни, други да са доста луди или пък да имат странно чувство за хумор, което никак не разбирате.

Въпреки всичко вие се стараете да се сприятелите с тях, да се разбирате и да се харесате взаимно.

Повярвайте ни, това значи много за вашия партньор и той наистина оценява старанието.

Дори и да не ви го казва, едно от най-хубавите неща за него е да е заедно с най-близките си приятели и жената, която обича, и всички да се разбират чудесно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама