Летни страсти


Летни страсти
Снимка: Thinkstock/Guliver

В разгара сме на най-горещият сезон в годината -  времето, когато всичко е позволено, няма граници, няма правила, няма условия.

Може да се забавляваш, както и колкото си искаш, защото именно лятото е периодът, когато някак си забравяме за проблемите и се отдаваме на хубави емоции. А защо не и на бурни страсти с някой симпатяга, който сме срещнали на плажа или в бара?

Няма какво да му мислиш, ако не сега, кога ще се забавлявате?

Граби от лятото с пълни шепи, създай си своите незабравими спомени с някой сладур и не мисли как ще се развият нещата по нататък!

Дали ще си остане вашата лятна авантюра или може би ще се превърне в нещо по-сериозно – има ли значение, щом ти е хубаво?...

Още един плюс на лятото е, че през този сезон жените могат да вземат нещата в свои ръце (както вече доста често се случва) и сами да прелъстят обекта на желанията си.

Както вече споменахме – няма задръжки, няма правила, така че може смело да действаш без да се притесняваш, че някой ще те помисли за нахална или нападателна.

Не е ли прекрасно? Най-накрая може да се отпуснеш, да правиш каквото си поискаш, да посетиш непознати места, да се запознаеш с нови хора.

Ти си свободна, той е свободен и двамата сте се отдали на почивка и забавления, нищо не ви спира. Задръжките падат. Дрехите също. Искрата пламва. Пулсът се засилва.

Страст, вълнуващи емоции... чувстваш се какво никога преди.

Но дали това е голямата любов или просто обаянието на летния флирт? Дали това ще се прерасне в една романтична връзка или ще си остане един прекрасен спомен? Най-често е второто, но ти трябва да се подготвиш за това. Все пак лятото не е най-подходящият сезон за започване на нещо прекалено сериозно.

Въпреки това обаче нищо не е сигурно. Никога не знаеш кога Купидон ще те прободе с любовната си стрела, нали?

И след като си си набелязала вече няколко "жертви” и си готова за летни авантюри, пусни чара си в действие и започвай!

Но преди това, прочети статията до край, защото все пак има няколко неща, които трябва да имаш в предвид преди да се впуснеш в страстни, романтични летни приключения.

Бъди предпазлива

И за да бъде всичко прекрасно, за да си прекарате незабравимо и след лятото да останат само хубавите спомени, забавлявай се безопасно! Мисля, че се сещаш какво имаме предвид.

Подбирай добре мъжете, с които ще се отдадеш на летни страсти, използвай предпазни мерки и не бъди прекалено доверчива. Не се знае дали сладурът, който непрекъснато ти хвърля секси погледи от бара няма да те измами или да нарани по някакъв начин.

Не очаквай прекалено много

Подготви се за нещо лудо, страстно, приятно, но не си мисли, че ще ти свалят звезди и ще те обсипват с мили думи и цветя. Повечето мъже търсят забавления и ако и ти си на това мнение – чудесно, но ако очакваш нещо романтично и сериозно – може и да останеш разочарована.

Не забравяй, че всяко хубаво си има своя край

Така е и с летните свалки. Те могат да продължат от една вечер до три месеца (макар че първото е по-вероятно). Преди да се впуснеш във флирт с някой симпатяга, трябва да си подготвена, че все пак и вашата авантюра ще свърши.

Най-добре се отдай на мига и се опитай да го изживееш максимално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама