Какво трябва да знае той за клитора ти


Какво трябва да знае той за клитора ти

Повечето жени достигат много по-често до клиторен, отколкото до вагинален оргазъм. Затова мъжете трябва да знаят няколко неща за този деликатен орган.

От него се вижда само главичката, разположена над входа на влагалището, като съществува схващане, че ако тя е по-голяма, жената е по-сексуална и разкрепостена в леглото.

Повече представителки на нежния пол достигат оргазъм при директно стимулиране на клитора с език или ръка, а за много от тях това е и единственият начин да получат сексуално удоволствие.

Клопката обаче за силния пол е местоположението на главичката. Ако тя е по-близо до влагалището, достатъчна е стимулацията с члена при самия акт. Ако обаче главичката е по-отдалечена от влагалището, ще трябва допълнителна стимулация.

Заради високата чувствителност на клитора, стимулацията на главичката трябва да започва нежно и бавно, след което да преминете и към по-интензивни ласки.

При някои представителки на нежния пол обаче тъканта на главичката е толкова чувствителна, че дори само докосването може да предизвика неприятни, понякога и болезнени усещания. Тогава силният пол трябва да пусне в хода езика си, който може да докосва клитора нежно, без да причинява неприятни усещания.

Освен това развихрилият се език допълнително овлажнява главичката на клитора, което също повишава вероятността от оргазъм.

Ако се затруднявате, просто попитайте половинката си какво й харесва и как.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама