Какво да му подариш за Св. Валентин според зодията


Какво да му подариш за Св. Валентин според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Денят на влюбените вече е съвсем близо и сигурно имате планове как ще прекарате романтичния ден. А избрахте ли вече с какво ще зарадвате вашата половинка? В случай, че Купидон все още не ви е подхвърлил никакви идеи, ние ви предлагаме да заложите на оригинален подарък, съобразен със зодията на вашия любим.

Овен

Като цяло, господата, родени под този зодиакален знак, са импулсивни и уверени в себе си и в своята мъжественост. Затова не си правете експерименти, подарявайки им плюшени мечета или вино. Те биха се зарадвали на практични неща - карта за фитнес или билети за концерт.

Телец

Мъжете от зодия Телец са нежни, скромни и … невероятни гастрономи! И не, не си мислете, че вашият партньор е далечен братовчед на Алф, който има 9 стомаха – той просто не може да устои на кулинарни изкушения. За да разтопите сърцето на Телец, му пригответе вкусна вечеря или го заведете в някой малък, но спретнат ресторант с нетрадиционна кухня.

Близнаци

Приказливите Близнаци имат нужда постоянно да са в комуникация и да обменят идеи. Те са спонтанни, остроумни и изпитват истински глад за интелектуална "храна”. Зарадвайте го със сатирична книга или табла за шах.

Рак

Раците са чувствителни и сантиментални домошари. Не биха останали очаровани, ако ги заведете в препълнен ресторант или шумен клуб. Те ще оценят подобаващо всеки подарък, който биха могли да споделят с вас – романтичен спа уикенд за двама, например. Не забравяйте и картичката с романтично послание!

Лъв

Страстен, игрив и малко самовлюбен, Лъвът иска да се чувства като царя на джунглата! Подарете му незабравима вечер в луксозен ресторант, а след това продължете забавлението у дома. Вземете му скъпа бутилка уиски или хубава кубинска пура. Може също така да му подарите специално наргиле за влюбени. Вече няма нужда да се изчаквате за да си дръпнете, а и може да се пуши от двете страни на масата, без да го завъртате. Научете повече тук!

Дева

Девата винаги ще отбележи изисканата простота на подаръка и изтънчената елегантност при неговото поднасяне. Този мъж е много организиран, затова му подарете нещо, помагащо да организира ежедневието си. Това може да бъде таблет, красив тефтер, календар, кожен куфар или делова чанта.

Везни

Представителите на зодия Везни са харизматични и общителни. Впечатляват ги стилното поведение и непринудените маниери. А какъв по-добър начин да демонстрирате стил от класически, хубав парфюм?

Скорпион

Скорпионите са загадъчни и мистични натури, които трудно биха се впечатлили от какъвто и да било подарък. Разбира се, никога не биха отказали някое палаво и щуро забавление под чаршафите. Затова ви предлагаме да си купите хубаво бельо, придружено от стилно опаковано издание на Кама Сутра.

Стрелец

Мъжете от зодия Стрелец са оптимистични, свободомислещи и вдъхновяващи.  Обичат приключения, които вдигат адреналина. Ако той е точно такъв, не се колебайте да го дарите с някое екстремно преживяване като полет с парапланер или слизане в пещера.

Козирог

Козирогът винаги знае точно какво иска от живота, не строи въздушни замъци. Тъй като семейството и домът са на първо място за този зодиакален знак, подарете им нещо, свързано с това. Комплект чаши за вино, произведение на изкуството или рамка за снимка биха трогнали представителите на този знак.

Водолей

Независими, виждащи нещата в перспектива и странни - такива са мъжете от зодия Водолей. Златното правило е подаръкът да е изненада. Няма значение какво ще му изберете, той ще бъде максимално удовлетворен от всичко, стига да не е предполагал, че ще му поднесете точно това.

Риби

Романтици по душа, Рибите ще оценят всичко, подарено от сърце и душа. Парфюмите, скъпите бутилки с алкохол не са им по вкуса, защото биха сметнали, че това е подарък за "отбиване" на номера. Направете им стилен албум с всички ваши снимки или им вземете домашен любимец.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама