7 неща, които искаме мъжете да правят в леглото


7 неща, които искаме мъжете да правят в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Какво искат жените в леглото? Обикновено те обсъждат тези неща помежду си, с неудобство и нервен смях, но не смеят да ги кажат на мъжете.

Е, ние решихме да направим услуга на господата и направихме списък. Ето нещата, които жените искат от вас, но им е неудобно да ви кажат.

1. Не претупвайте любовната игра

Не бързайте толкова да го пъхнете, преди още да сме готови. Само защото вие сте твърди като камък, не означава, че и ние сме възбудени. Нашите тела откликват на вашите докосвания и целувки и това може да отнеме малко по-дълго време.

Вие не сте Майкъл Фелпс, който се състезава за олимпийски медал, така че забавете темпото, слезте надолу и се потрудете.

2. Говорете, но не прекалено

Както вие искате да ви говорим, така и ние искаме. Това не означава, че трябва да говорите непрекъснато.

Когато сме отгоре, когато опитваме нова поза или ви правим страхотна свирка, кажете ни го. Искаме да знаем дали уцелваме правилните места. Не се страхувайте да ни направлявате или да ни кажете какво точно искате.

3. Бъдете малко груби (в разумни граници)

Повечето жени обичат малко по-груба игра – пляскане, награбване или дърпане на косата. Тук има две важни неща. Едното е, че трябва да уцелите момента, когато нещата наистина са се разгорещили, в противен случай ще бъдете обикновени грубияни. Другият ключов момент е думата „малко“. Направете го нежно. Не е нужно да я биете, душите или скубете.

4. Експериментирайте, експериментирайте, експериментирайте

Жените обичат да опитват нови неща – секс играчки, различни видове лубрикант, ролеви игри.

И между другото, това, че искаме да пробваме играчки, не означава, че не ни удовлетворявате и не се представяте добре в леглото. Означава просто, че е забавно да се опитват нови неща и ние искаме да ги опитаме заедно с вас. Човек не знае дали нещо му харесва, докато не го е опитал, нали?

5. Фокусирайте се върху клитора

Това чувствително място не получава достатъчно любов. А при повечето жени стимулацията му е задължителна, ако искат да получат оргазъм изобщо.

6. Бъдете спонтанни

Обичаме, когато ни изненадвате или ни хващате неподготвени. Ако искате да опитаме нова поза или просто да направим нещо различно – давайте!

Искаме да изразявате себе си в спалнята и да ви помогнем да реализирате фантазиите си. Когато това става спонтанно, е още по-възбуждащо.

7. Свършвайте, но се уверете, че и ние сме свършили

Смисълът на секса е да свършим и двамата, нали знаете?

Ще е страхотно, ако свършим едновременно, или поне ако ние свършим изобщо, тъй като повечето мъже заспиват веднага след оргазъм.

Нека си говорим честно: на вас ви пука, но не достатъчно, дали сме свършили. Но ако искате да сме заедно, трябва да се постараете.

За протокола – спалнята е едно от малкото места, където няма значение кой ще финишира последен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама