7 филма, които да гледате след раздяла


7 филма, които да гледате след раздяла
Снимка: Thinkstock/Guliver

Дори да е било правилното нещо, разделите са ужасни. Независимо дали плачете в компанията на кутия сладолед или тренирате във фитнеса до отказ, ви препоръчваме да изгледате и някой от тези филми. Те няма да ви депресират, ако ги гледате сами, а напротив.

"500 Days of Summer"


Комедията със Зоуи Дешанел ще ви докаже, че навън има още много мъже, с които може да излизате, не е само бившият ви. Това ще ви помогне по-лесно да преживеете раздялата и да отворите нова страница от живота си.

"The First Wives Club"


Да те зарежат не е забавно, но този филм ще ви покаже, че вашите приятелки ви пазят гърба. Освен това може да видите няколко плана за отмъщение, с които да му го върнете.

"Side Effects"

Сигурно смятате, че точно в момента нямате нужда от депресиращ филм, но "Side Effects" ще ви изненада с неочакваните обрати. Освен това целият филм е достатъчно напрегнат, за да ви държи ангажирани в рамките на 100 минути, за да не мислите за бившия.

"My Sister’s Keeper"


Защо трябва да гледате този филм, ако не е за любовни взаимоотношения? Точно. Пригответе се да плачете за нещо, което не е свързано с бившия ви приятел. Този сърцераздирателен филм ще ви покаже, че има много по-важни неща в живота, отколкото провалената ви връзка.

"Forgetting Sarah Marshall"


Понякога най-евтиният хумор работи, когато се чувстваме зле и депресирани. Този абсурден филм е забавен и пълен с моменти, които наистина улавят болката от раздяла.

"Under the Tuscan Sun"


Защото най-доброто отмъщение е да си купите вила в Италия. Или поне да си мечтаете да го направите. Никога не е късно да започнете отначало.

"The Vow"


За да завършим с нещо положително... Този романтичен филм всъщност е базиран на истинска история, доказвайки, че все още има добри мъже, дори и в момента да смятате, че сте попаднали на най-лошия.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама