4 причини да излизаш с нисък мъж


4 причини да излизаш с нисък мъж
Снимка: Getty Images/Guliver

По принцип ниските мъже не са смятани за привлекателни от жените. Височината често е приемана като символ на мъжественост, заради което много от нас пренебрегват по-ниските господа.

Том Круз и Джейсън Стейтъм не могат да се похвалят с внушителен ръст, но пък са сред най-харесваните холивудски звезди. Въпреки това, жените все още не си падаме по идеята да излизаме с някой, който е висок колкото нас или е по-нисък.

Ето 4 причини да не излизаме с ниски мъже, които трябва да преосмислим:

1. Жените автоматично мислят, че ниският мъж няма да ги защити

Има нещо във високите мъже, което кара жените да се чувстват защитени. Но това, че един мъж е по-нисък не означава, че не може да ви закриля и пази. Само ще споменем Брус Лий и Джейсън Стейтъм, които определено не се славят с ръста си, но пък имат много добри бойни умения.

2. Височината на обувките

Много дами казват, че не обичат да носят високи обувки, когато са в компанията на по-ниски мъже, тъй като се чувстват по-малко женствени. Но ще носите ли токчета до края на връзката си, докато спортувате заедно или закусвате? 

3. Не е нещо, което може да промени или подобри

Един мъж може да ви обещае да ви бъде верен, да ви води на интересни места, но няма как да промени ръста си. Не го дискриминирайте, защото не е 1.80 см., а го оценете такъв, какъвто е.

4. Високи стандарти

Ако той се отнася добре с вас, мил е, уважава ви, има хубава работа и сериозни планове към вас, но е нисък, трябва да приоритизирате стандартите си.

Стандартите са хубаво нещо, тъй като ни пазят от допускането на много грешни решения, но понякога те ни ограничават прекалено много и пречат на истинското ни щастие.  Няма идеални хора. Ако той ви обича и ви кара да се чувствате жена, тогава забравете за ръста му и просто бъдете с него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама