10 съвета за начинаещи в нова връзка


10 съвета за начинаещи в нова връзка
Снимка: Thinkstock/Guliver

Първите стъпки в любовта са трудни за всеки. Има много неудобни моменти, въпроси и ситуации, с които не всеки се справя лесно. Това са 10 ценни съвета, които могат да послужат на всеки, който прави първите си крачки в живота на обвързаните.

1. Ще сбъркаш, ако му пратиш SMS, който гласи: „Здрасти. Исках само да се уверя, че си получил последното ми съобщение”. Така го пристискаш, а никой мъж не обича да се чувства силно обвързан още в началото на връзката.

2. Ако не се чувтсваш удобно да говориш с новото гадже за секс, особено за презервативи, направо вади опаковката преди да сте се разгорещили до краен предел. Здравето ти е по-важно от тръпката.

3. Ако той проказва романтичната си страна, а ти не си свикнала на подобна нежност от бившата си половинка, време е да се погледнеш в огледалото и да си кажеш „Я се отпусни!” Остави мъжът да бъде мил, не се лишавай от правото да се чувстваш обгрижвана, не се знае докога ще продължи.

4. Остави го пръв да промени статуса си на „обвързан” във „Фейсбук” (Facebook). Той ще го направи, когато реши, а не когато ти му досадиш, че вече е време.

5. Може би той е страхотен в леглото? Късметлийка! Само не му казвай „Боже, щеше ми да те срещна по-рано за подобни оргазми”, след като си свършила многократно. Така ще го провокираш да се сети за бившите мъже, които са спали с теб преди него. Кофти, особено след секс.

6. Винаги дръж резервен костюм за работа, в случай, че инцидентно преспиш у тях. Ще е кофти, ако на следващия ден се появиш в офиса с полуомачканите вчерашни дрехи.

7. Знай, че ако мъжът до теб нарича бившите си „психопатка”, „кучка” и „боклук” пред теб, един ден може би ще каже същото зад гърба ти.

8. Ако връзката те обременява прекалено много в негативния смисъл на думата само след месец, след година ще бъде още по-трудна. Склонна ли си на това?

9. Мъж, който те оценява по десетобалната система с останалите, е загубеняк. Дори и да ти дава 10 точки!

10. Мъж, който казва колко много може и знае, всъщност умее доста по-малко неща. Нека ти докаже на практика колко добър е, а това става с времето. Ти решаваш дали да му осигуриш от въпросното или не.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама