10 неща, които не трябва да казвате в леглото


10 неща, които не трябва да казвате в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Всяка двойка говори за секс, но има неща, които никога не трябва да казвате в леглото. Ето и 10 от тях:

1. Да, да, Александър!

Нищо лошо няма в това, ако името на вашия партньор е Александър, но ако е Иван, със сигурност ще се получи много конфузна ситуация. 80% от двойките фантазират за някой друг, когато правят секс със своята половинка. В това няма нищо лошо, когато искате да поосвежите секса с някого, с когото сте правили секс много пъти. Но да кажете грешното име в най-горещия момент ви гарантира голям скандал, отколкото голямото "О".

2. Любимият ми обичаше това

Кой се интересува какво е харесвал бившият ви? Той сигурно е имал напълно различен сексуален вкус от сегашния ви партньор.

3. Не така

Заедно с "Какво правиш?" това са най-малко окуражаващите коментари за техниката на партньора ви. Важно е да комуникирате и да говорите какво харесвате в леглото, но има време и място да направите това. Разбира се, освен ако двамата не сте се разбрали, че правите секс обучение.

4. Вътре ли си вече?

Тези думи могат моментално да съсипят мъжката увереност. Повече от 90% от мъжете се притесняват за размера на пениса си, затова по-добре избягвайте тази фраза.

5. Може ли да побързаш?

В превод: Хайде да приключваме. Сексът трябва да бъде удоволствие, нещо, което искате да правите постоянно и да не искате да свършва, а да не го пришпорвате. 

6. Наистина трябва отново да започнеш да ходиш на фитнес

Повечето хора нямаме перфектни тела и всеки си има недостатъци. Затова определено не е подходящо да кажете по време на секс на половинката си, че е напълнял и отново трябва да влезе във форма. Може да го направите по деликатен начин и по друго време.

7. Какво не е наред? Не ме ли харесваш?

Има много основателни причини един мъж невинаги да получава ерекция от първата секунда. Най-честите - стрес, умора, препиване, така че не се притеснявайте, че той е спрял да ви харесва.

8. Какво, това ли беше?

Дори да мислите, че сексът е бил прекалено кратък, не го казвайте. Дори той да е свършил за 5 минути, не означава, че трябва да спирате да правите любов. Има и други начини да ви достави удоволствие и да достигнете до оргазъм.

9. Просто трябва да отговоря на това обаждане

Оказва се, че много хора са го правили, но определено ако не е по спешност, всяко обаждане може да почака да приключите секса.

10. Ти си перверзник

Не трябва да се съгласявате да правите всичко, което поиска той, но може да му откажете по друг начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама