Дъщерите, които не са получавали любов, се влюбват в мъже, които се възползват от ранените им души


Дъщерите, които не са получавали любов, се влюбват в мъже, които се възползват от ранените им души
Снимка: iStock

Дъщерите, които са пренебрегвани от родителите си, независимо дали го осъзнават, или не, живеят с ранени души. Начинът, по който са се отнасяли с тях в детството, силно е повлиял на живота им.

Справянето с този вид нараняване изисква много време и усилия. Виждате ли, тези момичета не разбират защо родителите им не са искали да ги обичат. Те смятат, че целият проблем е бил в самите тях.

Тъй като емоционалните им нужди не са били задоволени в детството, те нямат вътрешна база, която би им помогнала да видят разликата между добър човек и някой с коварни намерения. Много от тези жени, без да знаят как изглежда здравата връзка, са по-склонни да изоставят мъж, който е предсказуем и емоционално стабилен, смятайки го за "скучен", и да изберат човек с ясно изразени нарцистични черти, който изглежда толкова "вълнуващ".

Дъщерите, които не са били обичани, се влюбват в нарциси отново и отново, защото не могат да устоят на чара им. Те са привлечени от тях. Идеализират тези мъже, приемайки лъжите им за нещо нормално. Струва им се, че това са единствените истински хора в живота им, а останалите се опитват да ги манипулират. Те чуват това, което искат да чуят, и това е достатъчно, за да се привържат към този човек.

ДО МОМИЧЕТАТА, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА СЕ БОРЯТ

Дъщерите, които не са били обичани, погрешно приемат играта за истинска страст и не забелязват как поведението на нарциса е обидно както вербално, така и емоционално. Тези момичета са свикнали с това отношение към себе си още от детството.

Дъщерите, които не са били обичани, знаят какво е да се чувстваш депресиран всеки ден. Те инвестират всичко от себе си и не получават нищо в замяна. Никога. Нарцисите умеят да привличат точно такива хора.

Нарцисите са привлечени от момичета, които не са били обичани от родителите си, защото виждат лесна мишена. Колкото по-затворени и тревожни изглеждат, толкова повече те ги привличат. Знаят колко отзивчиви са към доброто отношение, дори ако това е просто игра.

Дъщерите, които не са били обичани, правят всичко възможно да запълнят празнотата, останала в сърцата им от собствените им майки. Те възприемат любезните думи на нарциса с много повече увереност, отколкото трябва.

Дъщерите, които не са били обичани, през целия живот дават сърцата си отново и отново. Тази реалност е разрушителна.

Тези жени обаче са достойни за истинска любов. Те могат да се излекуват от вътрешната болка, ако наистина искат това. Разбирането на реакциите и поведението ще им помогне да избегнат грешки в бъдеще. Но възстановяването от връзка с нарцис обикновено е много трудно...

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама