Защо заслужаваш някого, който ще ти даде целия свят!


Защо заслужаваш някого, който ще ти даде целия свят!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Има много неща, с които правим компромиси в живота си: ястието, което съдържа по-малко калории, кофти работа, но в правилния град, дрехите, които са на разпродажба. Обаче има едно нещо, с което никога не трябва да правим компромис, и това нещо е любовта.

В живота има много половинчати неща, но любовта не бива да е едно от тях. Никога не трябва да се задоволяваш с човек, който може всеки момент да си тръгне и да не се обърне. Не трябва да се задоволяваш с някого, който не осъзнава какво притежава, докато те държи за ръка, някого, който не ти напомня всеки ден какво значиш за него.

Това, което заслужаваш, е всичко!

Заслужаваш човек, на когото започваш да му липсваш в момента, в който излезеш от стаята, нищо, че ще се върнеш след една минута.

Заслужаваш някого, който дори и да не вярва в приказки, се отнася с теб сякаш си принцеса просто защото ти си именно такава в неговите очи.

Заслужаваш човек, който да ти споделя това, което наистина мисли, някой, който знае как да прощава и да бъде щастлив, а не да се стреми постоянно да е "прав“.

Заслужаваш такава епична страст, каквато не съществува дори и в "50 нюанса сиво": искра, която никога не угасва, очи, които гледат само теб и нуждата от твоя допир всеки път, когато си наоколо. Заслужаваш страст, която да преплете сърцата ви и да ги слее в едно.

Заслужаваш винаги да се чувстваш желана, никога да не се съмняваш дори и за момент в чувствата на партньора ти.

Заслужаваш никога да не се разколебаваш за бъдещето ви заедно. Заслужаваш сигурност, която да те обгърне като вълна.

Заслужаваш всеки рожден ден да се помни и всеки празник да се отпразнува подобаващо. Заслужаваш старание при избирането на всеки подарък, дори и цвете, откъснато от улицата на път за вкъщи.

Заслужаваш да ти се напомня колко си специална всеки ден.

Заслужаваш да бъдеш прегръщана нежно. Заслужаваш онзи вид разтърсващи целувки, от които сякаш зависи животът ти. Всички стени са срутени и ти се изгубваш в него всеки път. Умът ти не може да направи разлика между минало, настояще и бъдеще, защото в този момент времето не съществува. Носиш се между вкуса на любовта и чувството за вечност.

Заслужаваш да те представя на приятелите си сякаш си най-ценното нещо на света, да влезе с теб някъде и да те държи гордо за ръка, сякаш за него е чест да стои до теб.

Заслужаваш някого, който винаги ще избира да сяда до теб и който няма нужда да се хвали какъв късметлия е, че те има, защото всичко това ще се чете в очите му всеки път, когато те погледне.

Заслужаваш нещо, което не е лесно: любов, която е трудна, но се борите за нея заедно. Учите се от битките и постепенно започвате да ги водите заедно. Един до друг.

Заслужаваш епична и истинска любов, нищо по-малко. Заслужаваш да си нечия сбъдната мечта. Заслужаваш едновременно да ходиш по въздух и по огън, защото най-хубавите неща в живота са трудни.

Да, заслужаваш всичко това, но този човек, който сега е някъде там, също ги заслужава. Той заслужава да държи в ръцете си момиче, което да съдържа всичко, което някога е искал.

Бъди човекът, който заслужава света и светът ще ти донесе тази любов.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама