Улови мига и се отдай на изкушението


Улови мига и се отдай на изкушението
Снимка: iStock/Guliver

Има моменти, когато просто спираш да мислиш и се отдаваш на мига. Когато забравяш за всичко, изключваш съзнанието си и забравяш за правилата.

Никога не съм вярвала, че животът ми ще се промени толкова много, просто защото реших веднъж в живота си да направя нещо неразумно, заради което в момента съм безумно благодарна.

Всичко се случи преди няколко месеца. Винаги съм била от типа „добри момичета“ - примерна ученичка, вярна приятелка, послушна дъщеря, въобще човек, които рядко нарушава правилата. Но понякога се случва нещо, което тотално те преобръща.

Беше петък вечер и въобще не бях в настроение, ако трябва да съм честна, се чувствах сякаш съм в най-дълбоката дупка, от която няма излизане. Реших, че трябва да направя нещо, затова веднага казах „да“ на моя приятелка, която ме покани на парти. Облякох си една от любимите рокли, сложих малко грим, удобни обувки за танци и се запътих към заведението.

Беше пълно с хора и ми трябваше бая време, няколко „извинете, може ли да мина“, докато намеря приятелката си. Тя беше на бара и пийваше с още няколко наши познати. Заведението се препълни още повече, но това не ми попречи да видя един супер симпатичен мъж, който влезе и се запъти към нас. Поръча си нещо за пиене и отиде при приятелите си. Но нали знаете, когато има да става нещо, просто се случва.

Оказа се, че имаме общи познати и успях да се запозная с него. Допаднахме си много, заговорихме се и той ме покани да излезем някой път заедно. След една година съм благодарна, че улових мига. Щастлива съм, че не си останах вкъщи, мислейки си цяла вечер: "Ако бях...". В момента седя в парка на една пейка, той е седнал до мен и заедно сме се отдали на един от най-любимите ни десерти – сладолед. Аз си хапвам BOSS beyond с вкус на Забайоне и сироп с вкус на ром, a той обвития от шоколадова млечна глазура сладолед с вкус на шоколад и сироп с вкус на ром. Любовта не може да бъде по-сладка и опияняваща.


 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама