Сподели любовта си и спечели вечеря при Лео за Св. Валентин


Сподели любовта си и спечели вечеря при Лео за Св. Валентин
Снимка: iStock/Guliver

Наближава 14-ти февруари, Денят на влюбените, когато във въздуха витае само любов и романтика. Ако все още нямате планове къде да прекарате Свети Валентин с половинката си, ние имаме прекрасно предложение.

Включете се в играта на iWoman и Leo’s Pizza Il Rustico. Споделете любовта си и може да спечелите ваучер на стойност 100 лв., с който да опитате от вкусните италиански специалитети на Лео и отбраните вина (все пак на 14-ти е и Трифон Зарезан.) 

Условия на играта:

Единственото, което трябва да направите, е да напишете като коментар името на любимия си под снимката във Facebook страницата ни (вижте я тук).

* Моля, направете публикацията публична, за да бъде отчетен коментарът.

Победителят ще бъде избран чрез томбола и ще бъде обявен на 8 февруари в сайта ни и във Facebook.

* Ако наградата не бъде потърсена в рамките на 3 дeна от обявяването на победителя, ще бъде избран нов.

И тъй като ние обожаваме вкусната храна, сме сигурни, че ще останете повече от доволни от ястията на Лео Бианки, който освен добър готвач, е и талантлив музикант.

Там може да опитате традиционни италиански специалитети, а също така пица и паста, преработени в по-здравословен вариант, приготвени с пълнозърнесто брашно, лимец и богати на фибри и витамини, ниско съдържание на мазнини.

Ето и малко повече за Leo’s Pizza Il Rustico (ул. Нарцис 58):

Настанено в уютна къща близо до Киноцентъра, тук ще ви сервират незабравима паста от пълнозърнесто брашно, като имат рецепти дори за вегани. Ризотото е копринено, приготвено с ориз нано виалоне и истински бульон. Десертите са различни всеки ден, като обикновено Лео и Стефано се стараят да приготвят нова рецепта поне веднъж седмично. Но най-забележителното нещо в Il Rustico си остава пицата. Тук тя се сервира не на брой, а на метър. Тестото е приготвено от специално брашно и по много специална технология, която отнема дълги часове. Не можете да си представите аромата и страхотния ефект, който предизвиква видът на току-що излязлата от пещта на дърва еднометрова пица, поръсена с прясна рукола и златно-зелен зехтин! Дори да не си гладен, започваш да преглъщаш. Стреме-жът на екипа е да предоставя на гостите си високо ниво на обслуж-ване и истински вкусна храна, приготвена от висококачествени оригинални продукти. Тук моцарела та е италианска, прошутото е Сан Даниеле, зехтинът е екстра върджин, буратата не се пести и всичко е обвито с аромат на трюфели. 

Мммммм....

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама