Седмичен хороскоп за 14-20 март


Седмичен хороскоп за 14-20 март

Овен
Постиженията и успехите, които сте натрупали до момента, действително са нещо, с което можете да се гордеете, но това не означава, че трябва да спирате до тук. Не се страхувайте от промените или към връщане към миналото. Сега е точното време за примирие и възобновяване на стари отношения с приятели от миналото. В петък може да спечелите важен човек на своя страна. Очакват ви приятни моменти с децата ви. Мълчанието е злато, много е важно да се придържате към този принцип в отношенията ви с партньора ви през тази седмица. Не споделяйте преживяванията си с околните, колкото и да са ви близки. Отношенията с любимия ви човек касаят само вас двамата.
Телец
През тази седмица дните ви ще са изпълнени с пътувания и много общуване. Всичко това може да ви умори със забързания ритъм на ежедневието. Ще ви се наложи да разчитате единствено на вашите собствени сили, но резултатът ще ви накара да се гордеете със себе си. Най-трудната задача оставете за изпълнение във вторник. В сряда не отвличайте вниманието си със странични неща, ще имате шанса да отметнете много задачи при това без да се чувствате много натоварени. В емоционален план най-трудно ще ви бъде в неделя вечер, затова най-добре изберете някаква неангажираща съвместна дейност като ходене на кино, например. В личен план е време за промяна. Започнете от себе си и не отлагайте действието. Някое старо приятелство може да прерасне в истинска любов.
Близнаци
Седмицата ще е изпълнена с най-различни събития и ще е непредсказуема. Ако имате възможност отложете изпълнението на по-сериозните задачи за друг период. Сега време да въвеждане на ред в личните отношения и творчество. Възможно е да бъдете зарадвани с новина, свързана с партньора ви. Той ще има успех, който ще засегне и вас в положителен смисъл, така че не ревнувайте. Смело правете планове за бъдещето. В личен план е добре да се придържате към принципите си. Четвъртък ще е ден, в който ще бъдат подложени на изпитание дълбочината и искреността на отношенията ви с партньора. Петък направете всичко възможно, за да дадете път на романтиката.
Рак
Тази седмица ще имате късмет и ви очаква сериозен успех. Отдавна чакате награда за усилията ви и съвсем заслужено ще получите своята нова доза самочувствие. Мнението ви ще е търсено и закон за другите. Важното е да запазите връзка с реалността и да не се възгордявате, за да не слезете прекалено бързо от пиедестала, на който се намирате в момента. В личен план имате шанс да създадете около себе си атмосфера, изпълнена с хармония. На любимия ви ще му бъде лесно и приятно във вашата компания. Събота е добър ден за среща на неутрална територия. Неделята прекарайте извън града или отидете на театър.
Лъв
През тази седмица ще ви се наложи да разчитате единствено на собствените ви сили. Ще ви трябва и адаптивност, тъй като плановете ще се променят много бързо. До голяма степен вие самите ще допринесете за това с желанието си да разберете всичко не по начина, по който е позволено. Нека чуждите истории не ви съблазняват толкова много. Съобразявайте се с интересите на деловите си партньори и не се борете на всяка цена да стане вашето. Седмицата е важна за това да обърнете повече внимание на здравето си, особено ако имате проблеми със зъбите. В личен план началото на седмицата може да ви се стори малко напрегнато и тревожно. Сред сряда обаче напрежението ще спадне и ще отстъпи място на разбирателството в отношенията с любимия ви човек. Опитайте се да запазите това, което сте съградили. Не отмъщавайте ако сте се почувствали засегнати.
Дева
Настъпващата седмица ще ви въвлече в невероятен водовъртеж от събития. Очаква ви активна кореспонденция, срещи с различни хора, кратки пътувания. Още от първия ден трябва да запретнете ръкави и да започнете на пълна скорост. Всяка минута е важна, за да може да реализирате плановете си. В сряда си легнете рано, тъй като четвъртък ще е най-натовареният ви ден. През почивните дни задължително обърнете повече внимание на дома си и се опитайте да направите всичко, което е ваше задължение. В личен план промяната в имиджа ще повлече след себе си главозамайващ сред представителите на противоположния пол. Ако ви предстои романтична среща изберете четвъртък или петък за това. В събота не предявявайте прекалени изисквания към партньора ви, особено ако вие самите не отговаряте на тях.
Везни
През тази седмица в работата ви може да възникнат малки, но лесно разрешими проблеми. За съжаление те ще отнемат доста от времето и нервите ви. Не губете и за миг увереност в силите и уменията си. В сряда ще ви бъде гарантирана подкрепата от важни за вас хора в критична ситуация. Ценете и уважавайте труда си и не позволявайте на самозванци да сриват самочувствието ви или да използват постиженията ви за ваши цели. В личен план развитието на връзката, в която сте в момента, до голяма степен ще зависи от вашите действия и решения. Ако допуснете грешка в отношенията с любимия ви човек, не губете време в съжаление, а побързайте да се извините и да поправите нещата. Подарете на избраника си нещо малко, но от сърце.
Скорпион
Настъпващата седмица ще промени към по-добро финансовото ви състояние, което ще се отрази и на обществения ви имидж. Бъдете разсъдливи, говорете по-малко и бъдете готови да пазите тайни. В началото на седмицата ще имате шанс не само да разрешите проблем от миналото, но и да прокарате делата си на ново ниво. В работата ще ви ценят и ще може да получите повишение на приходите си благодарение на вашите идеи и таланти. В личен план седмицата ще ви дари с много нежност, взаимност и разбиране от страна на любимия ви човек. Със сигурност ще вземете най-правилното решение за вас двамата. Най-романтичният ден от седмицата за вас ще бъде събота.
Стрелец
Сега сте режисьор на собственото ви щастие. Не пропускайте тази златна възможност. Не разпилявайте времето си, поставете си конкретна цел и се стремете към постигането ѝ. Във вторник ви очаква среща с приятел, от която ще произтече положителна последица за бизнеса ви. През почивните дни обърнете повече внимание на близките ви и дори може да помислите за това да им направите подарък. В личен план най-важната ви задача ще бъде да въведете ред в обърканите ви отношения. Със сигурност ще ви е трудно да се окажете на няколко места едновременно и да успеете за всички срещи, които имате. Може би най-разумният вариант е да откажете всичките, докато не сте наясно със себе си. Не давайте напразни надежди на хора, които вярват, че може да имат сериозна връзка с вас. Ако пък сте решили да изберете – вслушайте се в сърцето си.
Козирог
През тази седмица ще имате доста предизвикателства на пътя ви. Да се справите с тях ще ви помогнат душевното ви спокойствие и увереността в правилно избраната посока и собствените ви сили. В деловата сфера не се доверявайте на всеки, изисквайте документ за всяка стъпка. Не вярвайте на празни обещания. Петък вечер посветете на любимия ви човек, не позволявайте на ревността да ви съсипе времето. През почивните дни може да имате просветление, но запазете наученото за себе си. Не го споделяйте даже с най-близките ви хора. В личен план ви предстои важна среща и това доста ви вълнува. Сега сте влюбени и очаровани. Сега е моментът да обърнете повече внимание на външния си вид, със сигурност това ще има значение за евентуалния ви партньор. Но си задайте въпроса до каква степен има значение красотата отвън.
Водолей
През седмицата имате шанса да станете по-забележими в средата, в която творите и работите. Навиците ви и най-ценните умения ще бъдат полезни на колегите ви и лесно ще повишите авторитета си в очите на началството. Предупредете за предстоящото половинката си, тъй като тя ще бъде лишена от вниманието ви през това време, за да постигнете целите си. В личен план ще сте склонни да създадете ореол на тайнственост около собствената ви личност. Това, понякога не е лошо, но е добре да се спазват границите. В противен случай може да дадете повод човекът до вас да си помислите, че криете от него важни неща. Искреността е една от най-висшите форми на близостта между двама души.
Риби
През тази седмица е добре да бъдете сдържани. Стойте далече от всякакви красиви обещания за лесни пари. Не играйте хазарт, не давайте и пари назаем. Това е период на повишена степен на отговорност в професионалната сфера. Ако дадете всичко от себе си ще бъдете щедро възнаградени и дълго време ще може да се наслаждавате на лаврите си. Дните са благоприятни за полагане на изпити. В личен план ще е добре да въведете ред в чувствата и мислите си. Опитайте се да запазите спокойствие и равновесие, независимо от събитията, които ще се случат. Съдбата на връзката ви е във ваши ръце. Партньорът ви очаква знак от вас. Ако искате да го зарадвате и да го накарате да се почувства обичан използвайте за целта последния ден от седмицата – неделя.
Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама