Писмо до Любовта: Здравей, чудя съществуваш ли?


Писмо до Любовта: Здравей, чудя съществуваш ли?

Здравей, чудя се съществуваш ли? Чакам те търпеливо, опитвам се да те открия, но мисля си, забравила си ме. Аз съм момиче, което има сърце пълно в любов за раздаване. Ти на няколко пъти минаваше покрай мен, но никога не ме хвана за ръка и не ми показа какво си ти.

Плакала съм много - за грешните хора, за грешните решения и мечтите ми, които все не се сбъдват. Искам просто да обичам и да ме обичат в замяна. Не искам подаръци, не искам пътувания, а само жестове, усмивки и думи, които да ме сгряват, когато душата ми започене да се вледенява.

Чудя се кога ли ще се видя в бяла рокля, с дете в ръцете и обич в сърцето. Аз знам, че ти си справедлива и идваш тогава, когато най-малко те очакват. Но не мога да крия, чакам те нетърпеливо! Като малко дете, което чака подаръците си на Коледа.

... ще дойдеш ли за Коледа?

Аз не искам друг подарък, искам теб. Обещавам ти, че ще съм толерантна, грижовна, мила и нежна. Ще мисля за него, така както мисля за себе си. Ще правя компромиси, ще се науча да правя палачинки и сутрин ще ставам по-рано, за да не пропускам нито миг от твоето вълшебство.

Мечтая си да ме хванат за ръка, да ме прегърнат силно, да ме целунат на лунна светлина и да заспивам сгушена до него.

Здравей, Любов, аз знам, че съществуваш! Прости ми, че съм толкова нетърпелива, но имам толкова много обич за раздаване. Пожелавам си тази Коледа са първи път да разбера магията да си обичан и да обичаш един.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама