Най-страстният секс е...


Най-страстният секс е...

Половият акт е най-страстен, когато се прави "набързо", в 22 часа и след лют скандал с партньора, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от сайта за секс играчки "Лавхъни".

Допитването разкрива, че според две трети от британците сексът е най-добър след 18 часа, една трета го предпочитат сутрин, а 16 процента най-много се наслаждават на интимните ласки в ранния следобед.

Анкетата показва още, че 62 процента от участниците имат предпочитания към "бързия" секс с продължителност не повече от 30 минути. Същевременно 41 процента от партньорите не крият, че страстите им се разгорещяват след лют скандал с партньора, като "сексът за помиряване" се нрави повече на жените.

За 55 процента от анкетираните предпочитаното място за страстен секс е спалнята. Следват хотелската стая, дивана, банята или обществени места.

Проучването разкрива още, че двойките се настройват за интимност най-често чрез похотливи имейли, текстови съобщения или телефонни разговори. Романтичната вечеря, срещата след прекарано известно време поотделно, задушевният разговор и размяната на еротични снимки също разпалват сексуалните страсти на партньорите.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама