Най-добрите зодии за брак


Най-добрите зодии за брак

ЛЪВ

Щедър и талантлив, но малко безразличен, мъжът Лъв е прекалено зает със собственото си его, за да обича истински и да се отдава. Но веднъж открил жената на живота си, той е изключително щастлив, нежен и винаги защитава дамата до себе си, която непременно трябва да бъде красива, елегантна и очарователна. Често, обаче, тя служи за добавена стойност към него, също както неговата кола или социален статус.

Той не иска безусловна почитателка, а фенка, която ще му помогне да успее и която винаги се стреми към високи цели. Мъжът Лъв ненавижда фактът, че партньорката му е успяла колкото него и тези отношения почти винаги завършват с раздяла. В любовта се държи свободно, дарявайки жената до себе с нежни ласки, а ако я нарани, наистина съжалява, но е невъзможно да се промени.

Затова, ако искате истински силна половинка, която ще ви закриля, това е вашият избор. Премислете добре обаче, искате ли да бъдете слабата част в брака.

СКОРПИОН


Тези хора не се колебаят да използват силната си интуиция, за да отгатват предварително мислите и плановете на останалите. Те имат способността да достигат и до най-съкровените кътчета на заровената в подсъзнанието информация. Не е тайна, че който притежава тази информация, в крайна сметка разполага със сила. Този знак притежава най-голямата вътрешна мощ, една от най-важните ключови думи за Скорпион. Докато по лицето на тези хора не трепва дори и един мускул, в душата им се разразяват жестоки битки. В техния вътрешен свят, който те ревниво пазят от чужди погледи, има и съдия-изпълнител, и съдебни заседатели, и собствен личен затвор, с надзиратели, охранители и жандармерия.

Един изключително интересен брак, който би ви донесъл много положителни и силни емоции. Подходящ за жени, които винаги се носят по гребена на вълната и обичат драми, скандали, но след това сдобряване и взаимни удоволствия. Прекрасен баща, който брани своите деца като орел.
Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама