Любовни истории, които ще ви накарат да повярвате в приказките


Любовни истории, които ще ви накарат да повярвате в приказките

Любовта съществува не само в приказките! Това е посланието на една американка, която създава страница в Instagram, която наистина ще ви накара да повярвате.

Страницата стартира преди около месец и е идея на американката, която живее в Лос Анджелис Шерман. Там тя публикува историите на щастливи двойки, които разказват как са се запознали със своята любов.

Шерман признава, че винаги е била безнадеждна романтична. Тя създава страницата, отчасти, за да докаже , че истинската любов съществува не само в приказките.

Когато прочетох толкова много страхотни истории, аз не исках да ги запазя само за себе си.

Така реших да създам тази страница в Instagram, за да може повече хора да ги прочетат и това да даде надежда на хората, че за всеки си има половинка и някой ден ще я срещнат.

Страницата има над 7000 последователи, а всеки ден повече от 20 щастливи двойки разказват своите любовни истории.

Вижте някои от нашите любими:

Някои откриват любовта в Tinder 


"Ние се открихме случайно в Tinder, но тъй като това непознато за мен момче не се престраши и не писа нищо в продължение на 5 дни, аз решила да го изтрия.

На следващия ден, обаче, получих лично съобщение в Instagram със снимка на мъжка ръка, която пише бележка: "Здравей Кейтлин! Ти ме махна от Tinder и аз си го заслужих, защото не ти писах дори "здравей". Съжалявам! Сега съм на бизнес пътуване и не просто не исках да започваме разговор, който няма да може да продължим някъде навън. Така че, ако ми дадеш още един шанс, ще се радвам да се видим, когато се завърна от пътуването.”

Беше мило. След няколко седмици той ме заведе на романтична вечеря и гледахме Wicked on на нашата първа среща. Всичко продължи около 5 месеца, но беше прекрасно!”

Всяка любов си има история 


Срещнах моето момче на Хелоуин, докато се разхождах по улицата с моите маскирани приятелки. Изведнъж чух някой да вика името на моя костюм. Когато се обърнах, го видях да кара кола, точно зад мен. Той спря, отвори прозореца и ми поиска телефонния номер. След месец, аз вече се бях нанесла в апартамента му. Заедно сме от 6 години и сме много щастливи.

Любовта може да те връхлети за секунда 


"Срещнах моя годеник на едно парти в петък. Наш общ познат имаше рожден ден. Още щом се видяхме за първи път, усетих искрите. На следващия петък излязохме на среща. 7 седмици по-късно аз бях бременна, а осем месеца по-късно се сгодихме. Много скоро ще се женим и си имаме 18-месечен син. Всичко стана много бързо, да, но още на секундата, когато го срещнах, аз знаех, че това е ТОЙ.”

Любовен романс, започнал в YouTube 

Запознах се с моя годеник на едно YouTube събитие във Флорида. Тогава си допаднахме много и станахме добри приятели. Година след това, ние се срещнахме отново на друго събитие. Съдбата си знае работата. Тогава аз го поканих на среща. Той прие нещата много на сериозно.

Миналото лято той ми предложи в YouTubе. Ще се женим през Октомври. Всичко това се случи благодарение на любовта ни към YouTube.

И след 60 години, те все още са лудо влюбени

 

Ние работехме в една и съща компания. Бях си я харесал, но дълго време не се престраших да я поканя на среща. Един ден я заведох на обяд, но се случи така, че бях забравил парите си и се наложи тя да плати. Беше доста неуспешна първа среща. Останалото е история...

Влюбихме се и сега сме женени цели 58 години. Вече аз плащам, когато я водя на обяд.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама