Каква е зодията на връзката ви?


Каква е зодията на връзката ви?
Снимка: iStock/Guliver

Всяко събитие, в зависимост от това кога се е случило си има свой собствен хороскоп във времето. Ако е избран правилният момент за започване на връзка например, хороскопът ще си оказва своето благотворно въздействие, дори и партньорите да имат по-сериозни разногласия. Разбира се, има още комплекс от фактори, невидими връзки, които ни влияят, но сега ви предлагаме да откриете какво е отношението на зодията, под чиито знак сте започнали своята романтична приказка.

Овен

Връзка, започнала в периода на зодия Овен, безспорно е заредена с много страст, силни емоции и огнени искри, които във времето могат да променят посоката си рязко. Обикновено партньорите са амбициозни и подчертани индивидуалисти. Съвместният живот е динамичен, понякога превратен, но никога скучен.

Телец

Тази връзка е закриляна от Венера и обещава да бъде дълга и хармонична /разбира се, ако няма много лоши аспекти в партньорския хороскоп/. Въпреки всичко, богинята на Любовта ще бди над тази двойка и ще се стреми да изглади евентуални различия и спорни позиции.

Близнаци

Не само връзката, но и бракът, сключен под знака на Близнаците, надарява партньорите с добро взаимно разбиране, така че посредством комуникация, толерантност и симпатия те да се радват на продължителни и успешни взаимоотношения. Може би на такава двойка ѝе приятно да пътува, да се развлича като ходи на излети или посещава редовно местното кино.

Рак

Любов, зародила се пред летните месеци, в периода на зодия Рак, действа „обединяващо“ на емоционалните състояния на партньорите. На лице е взаимопомощ, добра интуиция между двамата. Опасността при тази двойка се диктува от „прекаленото вглеждане в другия“, което може да прерасне в особен вид претенция, обсебване, ревност и др.

Лъв

Тази любов се счита за много удачна, защото е закриляна от Слънцето и надарява партньорите с много ентусиазъм, позитивна енергия, силни желания и страсти, които често се прекрояват в общ и успешен проект. Обикновено съвместният им живот е градивен, но опасността при тази двойка идва от прекалено индивидуалистичните нагласи у всеки, а също и желание да получава повече внимание.

Дева

Надали съществува връзка, започнала под този знак, която да не е добре обмислена. Обикновено чисто „практични стойности“ събират партньорите, те много добре знаят своите силни и слаби страни, но виждат в общото си бъдеще сигурност и просперитет. Това, което е способно да ги раздалечи във времето, е прекалената рутина в ежедневието.

Везни

В астрологията зодия Везни отговаря за партньорските отношения, така че се счита, че това е един от най-удачните периоди за сключване на брак, предлагане на годеж или преместване в общо жилище. Тук покровителка отново е Венера, но като бонус се прибавят „везните“, които уравновесяват евентуални спорни ситуации.

Скорпион

Връзка, започнала под знака на Скорпион, няма начин да не претърпи някакви трансформации, защото този знак символизира именно това – чрез крайни и екстремни преживявания, условия на живот, всичко се преражда и променя.

Стрелец

Тази връзка предполага много идеалистични нагласи, обединяваща философска мисъл, която може да отлети далеч, но може и да се пукне като балон. За стабилността на такъв съюз е важно да се поддържа нивото на взаимен интерес и уважение, партньорите трябва да полагат усилия да изненадват другия, а понякога и да го провокират.

Козирог

Независимо дали става дума за връзка или брак, този съюз обещава да е стабилен, добре обмислен, способен да повиши социалното ниво и на двамата партньори. Обикновено в такива отношения задълженията са ясно разпределени и всеки носи своята отговорност. Опасността за този брак може да бъде продиктувана от ежеднените битовизми.

Водолей

Съюз, дал своето романтично начало в периода на зодия Водолей, е доста предизвикателен. Изглежда вълнуващ и многообещаващ, но същевременно постоянно е застрашен от някакви обрати. С времето двамата партньори, освен всичко друго, трябва да се превърнат в добри приятели, за да останат заедно.

Риби

Тази връзка е изпълнена с много романтика, розови мечти и очаквания. Двойствеността на този знак прави тълкуванието „хлъзгаво“. От една страна влюбените се обединяват чрез силна любов, дори телепатично общуване, продиктувано от голяма близост, а от друга тук съществува опасност всичко да е преекспонирано, преувеличено и неточно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама