Хороскоп за седмицата


Хороскоп за седмицата

Седмицата ще бъде наситена с много събития, ангажименти и казуси, с които трябва да се справите. Екипът на iWoman.bg ви пожелава успешна, динамична и щастлива седмица, от която да вземете най-доброто.

Овен

Тази седмица не ви очакват експлозии от страсти. Избраникът ви сега има по-важни занимания, като работата му или приятелите. Така е в живота ни има и други неща и това е напълно нормално. В средата на седмицата ви очаква лек флирт, въздържайте се от задълбочаването на мимолетни връзки. В работата звездите ви съветват да разчитате само на себе си. Ако възложите дори елементарна задача, от своите, на някой друг, рискувате да объркате работата си за цялата седмица. Имате шанс да повишите доходите си, но само ако издържите на темпото  и наистина вярвате в себе си.

Телец

Тази седмица много неща в живота ви ще зависят от любимия ви човек. Дайте воля на емоциите ви и не трупайте обиди. Предстои ви интересно запознанство, което може да се случи в средата на седмицата. Бъдете сдържани към него, нещата не са толкова прости, колкото ви изглежда на пръв поглед. Всякакви любовни авантюри и случайни сексуални преживявания ще имат доста неприятни последици.  Не се чувствайте ограничени, а просто използвайте възможността да откриете себе си отново.

Близнаци

През тази седмица не пренебрегвайте проблемите на любимия ви човек. Не се ограждайте от стена от заетост в работата. Тя не е всичко. Няма да помогнат никакви уловки. Опитайте се да погледнете на отношенията отстрани и си задайте въпроса: какво ми трябва, за да бъда щастлив? Освен  това тази седмица ще ви даде възможността да проявите свои скрити способности. Ще се издигнете в очите на мнозина и няма да е нужно да сътворите дадена интрига, за да натриете нечий нос.

Рак

Тази седмица обещава един доста наситен личен живот. Толкова ще е активна, че може да се поставите в една доста сложна ситуация. Невинна любов или изгаряща страст? Опитайте се да прецените разумно кое е по-добре за вас и дали нещо няма да ви липсва. Ако ви предстои среща изберете вторник за нея. Не се вглеждайте само в лошото, защото така ще пропуснете едно доста важно събитие.  С напредването на дните се опитайте да сте по-спокойни и уравновесени. Наблегнете на билковите чайове за успокояване на нервите. Периодът е добър да започнете образователен курс. Не бягайте от домашните си задължения през почивните дни.

Лъв

През тази седмица ще се ползвате със заслужен успех, затова може да си позволите да предявите повече и по-специални желания. У дома ви всичко е наред, така че рутината няма ви отнема много от времето, особено ако решавате задружно проблемите си. В този период ще ви е трудно да си поемете дъх. Ще ви се наложи да  контактувате непрекъснато с вашите партньори  по бизнес и колеги. Телефонните обаждания, срещи, семинари ще ви погълнат денонощно. Бъдете открити и усмихнати, само така ще издържите на темпото.

Дева

Романтична среща с любимия ви човек и подарък от негова страна ще допринесат значително за романтичния оттенък на седмицата. Бъдете благодарни, че имате такъв спътник в живота ви. Късметът ще е на ваша страна и даже ще ви донесе пари. Това е напомняне отново да пуснете щастливите си числа. Сякаш някаква тайнствена сила ще ви води и показва правилните стъпки, което малко ще ви плаши и кара да си задавате въпроса дали наистина заслужавате подобна чест. Да, заслужавате – сега вие ще сте късметлиите от Зодиака!

Везни

През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на личния ви живот. Не се подавайте на опити за интриги. Някой ще се опита да наклевети любимия ви човек, не бива да се подавате на това. От вас ще се иска да сте изключително точни.  Ако до момента сте си позволявали да закъснявате за работа или срещи – вече е дошъл краят на тези ваши волности. Просто на някой му е омръзнало от това и ще ви каже или покаже, че от вас се изисква същото, както и от останалите .

Скорпион

Очаква ви една седмица, изпълнена с романтика и приятни срещи. Жестовете на човека до вас ще ви трогнат до дъното на душата ви. Дайте му повече свобода и право на инициатива във връзката ви. За да блеснете в цялата си светлина ще трябва доста да поработите. В първия и последния ден от работната седмица бъдете особено внимателни, за да не се изложите в офиса. прекаленото самочувствие никога не е било добродетел или предимство. Откликнете за молба за помощ от страна на ваш колега.  В средата на седмицата ви очаква приятна изненада.

Стрелец

През тази седмица ви очаква приятна романтична среща. Освен това не отказвайте покана за гости, дори е в работен ден. Опитайте се да не се карате заради дреболии с любимия си. Подгответе най-красивите си думи, за да излезете възможно най-сухи от сложна ситуацията. Наистина ще трябва да положите усилия, за да се промените няма как. Сега всичко, което правите ще бъде видимо от всички.

Козирог

През тази седмица в любовта ви очаква щастие. Най-милите ви мечти ще се сбъднат. Тревогите и неприятностите ще останат зад гърба ви. Най-трудното от всичко ще е да повярвате в щастието ви и да го приемете без съмнения. Ако ви предстои командировка, използвайте пътуването, за да погледнете на ситуация с нови очи и да се адаптирате към нея. Освен това тези дни ще ви дадат шанса да възстановите някои наранени отношения.  Обадете на свои роднини и близки. Ще е чудесно ако организирате семейно събиране в събота.

Водолей

През тази седмица е много важно да престанете с обвиненията. Както към себе си, така и към половинката ви. Те няма да внесат яснота и хармония в отношенията ви, а само ще усложнят ситуацията. Опитайте се да мислите балансирано и да се успокоите. Искате, не искате през тази седмица ще трябва да направите сериозен анализ на последните седмици от живота ви. Не може да обвинявате останалите за всичко, което се случва с вас. Все пак и вие участвате.  Ако пък не ви харесва средата, не си го изкарвайте на хората, а потърсете нови варианти за себе си.

Риби

През тази седмица вероятността  да се объркате в мислите, чувствата  и желанията ви е голяма. Най-добре е да заемете изчаквателна позиция. Все пак не отлагайте до безкрайност любовните въпроси за решаване. Не си позволявайте агресивни действия, тъй като те ще бъдат изцяло във ваша вреда и ще е нужно много време, за да  възвърнете предишните си позиции. Не забравяйте, че само слабите действат със сила.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама