Грешките, които момичетата правят след раздяла


Грешките, които момичетата правят след раздяла
Снимка: Thinkstock/Guliver

Знаете, че всяко хубаво нещо си има своя край. И за съжаление животът не е приказка и не винаги нещата завършват с "happy end". Ако наскоро сте приключили една прекрасна връзка с някой сладур, то не трябва да съжалявате, може би е за добро.

А и погледнете от положителната страна: няма нищо по-хубаво от свободата, от възможността да правите каквото си поискате, без да има кой да ви държи сметка.

Не се чувствайте самотни и не бъдете тъжни – не забравяйте, че след всяко лошо нещо, предстои нещо много по-добро.

Не сте били с първия, нито с последния мъж, а и щом нещата са приключили значи това не е бил човекът за вас.

Усмихнете се, продължете смело напред и много скоро ще срещнете принца, уверявам ви.

За съжаление, обаче, много от представителките на нежния пол проживяват раздялата много тежко. Ето и някои от най-лошите неща, които може да направите след като сте скъсали с гаджето. Съветът ми е – не ги правете!

Връщате се обратно при бившия, когато се напиете

Алкохолът може и да помага в някои тежки ситуации, но когато сте си пийнали и сте на път да наберете номера на вашето бивше гадже, просто спрете. Много момичета, а и момчета го правят, но помислете си колко много ще съжалявате за това на сутринта.

Сваляте се с всички момчета с бара

Да, вече сте свободна, може да тръгнете отново на лов, но внимавайте. Едно отчаяно пияно момиче, което се натиска с всяко момче на бара, само за да преживее раздялата, е доста грозна картинка.

Изтривате всички контакти на вашия бивш

Телефонен номер – изтрит, Facebook – изтрит, e-mail – също изтрит, но дали сте го изтрили от живота си?

Ако това ще ви накара да се почувствате по-добре, окей, но никога не се знае дали пък някой ден няма да искате да се свържете с вашата бивша любов, било то по работа или просто да си поговорите. Раздялата е лошо нещо, но защо пък да не запазим добрите отношения, вместо да се намразим?

Променяте визията си изцяло

Скъсали сте с гаджето и имате нужда от някаква промяна. Това е добре, но все пак бъдете внимателни. Понякога в момент на отчаяние правим грешки, за които никога не бихме си простили. Така че не прибягвайте към дръзки промени, особено когато става въпрос за външния ви вид.

Заживявате в мизерия

Него го няма, светът ви се е сринал и нищо не ви интересува. Стаята ви е пълна с опаковки от шоколади, шишета с алкохол и носни кърпички. Живеете в пълна мизерия. Събудете се! Излезте от този ад, облечете нещо секси и излезте с приятелки на някой бар. Животът не свършва до тук и дори нямате представа какво хубаво нещо може да ви се случи още днес!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама