Един ден ще срещнеш „уютен“ човек...


Един ден ще срещнеш „уютен“ човек...
Снимка: Thinkstock/Guliver

Един ден ще срещнеш истински искрен и открит човек. Той ще е „уютен“. Ще кара душата ти да се чувства у дома, сякаш си отново малка и с баба правите коледни курабии, сякаш пиеш топъл шоколад, докато навън вали, сякаш четеш любимата си книга, сгушена под одеалото... Точно толова уютен.

Може би си мислиш, че нямаш нужда от такъв човек в живота си. И вероятно си права. Засега. Все още копнееш за разтърсващи емоции, луди преживявания и лоши момчета. Имаш нужда да желаеш, да копнееш и да се тревожиш. Може би да бъдеш наранявана от любов.

Но ще дойде ден, в който ще се умориш. Ще се умориш да тичаш и да търсиш. Ще си мечтаеш за човек, с когото можеш да изпиеш чаша чай и да ти е топло на душата. И точно тогава ще се появи твоят „уютен човек“.

С него времето ще минава бързо, дори когато мълчите. Ще обсъждате с часове филми, книги и преживявания. Ще можеш да седиш сгушена, без да те интересува дали не ти се е развалила прическата. Просто защото с него ще се чувстваш у дома.

Повярвай ми, хората, които са срещнали своите „уютни“ хора, са истински щастливи, защото са разбрали, че любовта не се крие в шумните заведения, гръмките обяснения в любов и скъпите бижута. Любовта е в топлата чаша чай, споделена с него...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама