Да! на секса за една нощ


Да! на секса за една нощ
Снимка: Thinkstock/Guliver

Традиционното разбиране, че когато една жена прави секс за една нощ е лека, а когато мъжът го направи е велик, са доста остарели и банални. Както мъжете, така и жените имат сексуални нужди, които ако не бъдат задоволени, водят до доста странни настроения. Това е една от причините сърдитите жени, които са способни да вгорчат нечий ден, да се смятат за незадоволени. Сексът е жизнена необходимост. Липсата му невротизира една голяма част от жените и понякога е повод за агресивното им поведение, намръщените погледи, безсънието, депресията, раздразнението и усещането, че целият свят им е крив.

Когато обаче нямам постоянна половинка, която да задоволява сексуалните ми нужди, аз често прибягвам до секса за една нощ с непознат или пък до добре познатите ми вече секс приятелчета, които само това и чакат. Тези мъже са сладострастни, буйни и необуздани, мръсни, напълно задоволяващи ме от сексуална гледна точка.

Сладостта на секса за една нощ е в неангажираността. Чрез него аз задоволявам физическите си нужди, освобождавам се от негативната енергия и денят ми става по-хубав. Сексът за една нощ е като носните кърпички. Идеални са за еднократна употреба, ефикасни са и са винаги под ръка, ако пак ми потрябват.

Сексът за една нощ се оказва голям сексуален комплекс за голям процент жени. Той е и повод за съмнение и притеснение. Идеята за това приключение поражда у жените доста въпроси и задръжки. Някои от тях не са готови за сексуална разкрепостеност с някого само за една нощ, особено, ако не го познават. Чувстват се неудобно, притеснени са и дори леко комплексирани, че не изглеждат достатъчно добре без дрехи. За мен обаче, това никога не е било проблем. Не виждам защо трябва да се смущаваш от непознатия господин, с който си се свалила в дискотеката? Нали и без това след палавата нощ, повече няма да го видиш.

Аз мисля, че сексът е едно удоволствие, което трябва да се практикува често и по-много. В самотните нощи, когато чувствам напрежение и имам нужда от обуздаване, взимам телефона и звъня на някой от моите секс приятелчета, които съм запазила в списъка, разбира се след голям естествен подбор. Това са оцелелите и добри мъже, които определено много добре знаят как да накарат една жена да се почувства добре. След като си избера някой го каня вкъщи или пък той мен и се започва с приятните занимания, чак до сутринта. След това се чувствам напълно задоволена, без отрицателни мисли и емоции в мен и започвам със задачките си за деня. Ще кажете, че секс-другарите не влизат в графата за една нощ, което донякъде е така. В крайна сметка обаче, по-добре е да са под ръка, особено за жените, които не си падат по забавленията с напълно непознати.

На този етап в живота ми, сексът за една нощ, или пък секса с приятелче, е начин на живот. Няма по-хубаво чувство от това да си задоволен от много страни без да чувстваш обвързаност. Ние сме хора, сексът е в мислите, душите ни. Той е създаден, за да ни прави по-щастливи и уверени в себе си. Така че моят съвет е, колкото повече секс, толкова повече щастие.

Източник: Секс блогът на една двадесет и няколко годишна, hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама