6 неща, които карат жените да ревнуват


6 неща, които карат жените да ревнуват
Снимка: iStock/Guliver

Ревността може би е форма на несигурност, но е и знак за преливаща любов към този, когото обожавате. Някои биха могли да кажат, че показва недоверие и съмнение във връзката ви. Въпреки това, жените не биха били толкова параноични, ако партньорът им знае как да избегне нещата, които ги карат да ревнуват. Ето кои са те:

1. Общуване с бивши

Най-сигурният начин да накарате момичето си да се запали от ревност е, когато все още взаимодействате с бившите си. Да поддържате връзка, да прекарвате много време и да говорите за тях през цялото време, е само знак, че все още мислите за тях. Може би вие наистина ги приемате само за познати, но приятелката ви определено не мисли така.

2. Комплименти на други жени

Не е лошо да оценявате красотата. Въпреки това, възхвалявайки други момичета, а не приятелката си, тя ще започне да се разпалва от ревнива ярост, защото може да го приеме като флирт.

КОИ СА НЕЩАТА, КОИТО ПРАВЯТ ЖЕНИТЕ НЕЩАСТНИ И НЕСИГУРНИ В ЕДНА ВРЪЗКА

3. Пренебрегване на обажданията

Момичетата често биха се чувствали пренебрегвани и ревниви, след като не се отзовете на техните съобщения и обаждания. Веднага в главата на приятелката ви започват да се въртят лоши мисли, като това дали не си пишете с някоя друга.

4. Постоянно получаване на съобщения от друга

Това не показва само грубост към нея, но и може да я накара да ревнува. Единственото, от което се нуждае, е вашето внимание и пренебрегването би я накарало да се почувства зле.

5. Разсеяност

Имате планове за кино или ще ходите на ресторант, но вие сте забравили. Е, това би я накарало да се ядоса, дори да изревнува. Просто ще я накарате да мисли, че тя е вашият последен приоритет и това е ужасна грешка.

6. Лъжи

Защо някой би излъгал, ако може да каже истината? Колкото повече лъжете, толкова повече ще се ядосва и ревнува, защото сте я накарали да мисли, че криете нещо от нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама