5 съвета как да съхраните връзката си


5 съвета как да съхраните връзката си
Снимка: Thinkstock/Guliver

Началото на една връзка е истинско блаженство. Неслучайно е наричан етапът на медения месец. Все пак обаче след няколко месеца или години искрите утихват. Често двойките се стараят да избегнат този проблем. Животът не е състезание и не се конкурирате за най-добра двойка на годината. Старайте се да изградите дългосрочна връзка с вашия партньор, ето и няколко съвета:

1. Спрете да се притеснявате за другите двойки. Това, че те имат повече свободно време или повече пари за екскурзии не означава, че са по-щастливи. Важно е да спрете със сравненията.

2. Не обсъждайте какви са отношенията с партньора ви с други хора. Много е важно да не говорите лошо аз вашия партньор пред никой. Ако го направите, хората винаги ще си спомнят за този случай и е много възможно да ви го напомнят.

3. Винаги отделяйте време за секс. Животът ви може наистина да е много динамичен, но това не означава, че трябва да изоставате в личния си живот. Важно е да запомните, че сексът не е цялата връзка, но е важна част от него.

4.Уважавайте се взаимно. Може да не сте винаги съгласни с всичко, което казва или с всичко, което избира за вечеря, но е важно да уважавате избора му. Ако не уважавете партньора си, никога няма да сте на първо място в живота му.

5. На първо място общувайте. Няма причина, поради която да игнорирате чувствата си. Важно е заедно да се справяте с проблемите си и да ги обсъждате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама