5 мъжки навика, които жените НЕ понасят


5 мъжки навика, които жените НЕ понасят

Е, мъжете са си мъже и жените никога няма да разберат някои от ужасните им навици. Когато заживеете заедно ще се сблъскате с много от тях и това никак няма да ви хареса. Това са 5-те най-непоносими мъжки навика, с които жените никога не свикват.

1. Битовизми

Няма как да не ги съберем  в една категория, защото са много! Разхвърляните дрехи, чорапите по пода, вдигнатият капак на тоалетната чиния и още цял куп мъжки недоразумения.

2. Заглеждането по други жени
Добре... цял живот ли не стига за един мъж да се нагледа на женски гърди, къси поли и чужди приятелки. Не разбират колко им личи, когато наточат лиги по някоя жена на отсрещния тротоар. Имайте малко уважение към човека до себе си!

3. Гледането на спорт
... на всяка цена: "Бързо да се прибираме, че почва формулата". Жените разбират нуждата на мъжете да гледат спорт, но понякога минават доста граници в стремежа си да са пред телевизорите в минутата, в която започва.

4. Когато говори на "ти" на сервитьорите
Не знаем защо, но много мъже го правят. Изглежда просташко, незряло и никак не говори добре за тях. Не става въпрос само за сервитьорите, а и за повечето непознати, към които се обръща.

5. Мръсните вицове/лафове, които използват
Дамите са си дами, пред тях не се говори мръсно. Много мъже не се усещат колко неловко се чувстват жените до тях, когато заговорят на техния си език, който всъщност само те намират за забавен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама