12 признака, че трябва да се омъжиш за него


12 признака, че трябва да се омъжиш за него
Снимка: Thinkstock/Guliver

Живеем в свят, изпълнен с несигурност и постоянни съмнения, които ни разяждат отвътре. Особено когато става въпрос за връзки. Дали той е правилният? Ами ако се омъжа за него и след няколко месеца осъзная, че е било ужасно решение? Дали това, което чувствам, наистина е любов, или е нещо моментно, което ще се изпари, когато е прекалено късно и няма връщане назад? Това са едни от малкото въпроси, които минават през главата на всяка жена, която е в сериозна връзка и усеща, че може би идва преломен момент. Но как да си сигурна, че мъжът до теб е този, за когото трябва да се омъжиш? Че именно той е сродната ти душа? Може би тези признаци ще са от полза:

1. Винаги се хвали с теб

Ако получиш повишение в работата или просто спечелиш крем за лице, той не може да се сдържи - казва на всички ваши приятели, преди ти дори да си помислиш да се похвалиш. Защото той е най-големият ти фен.

2. Прави жертви за теб

И ти с радост правиш жертви за него. Той би се преместил да живее с теб в друг град, ако получиш нова работа или завършиш университета. Ти пък с удоволствие би направила същото за него.

3. Споделяте едни и същи ценности

Знаете, че и двамата искате деца и ще си разпределите грижите за тях поравно. Или пък че и двамата не искате деца. Може пък да сте се разбрали, че някой ден ще си купите къща в провинцията и ще водите тих и спокоен живот. Гледате в една и съща посока.

4. Не се опитва да те промени

Напълно наясно е с факта, че си сто пъти по-разпиляна от него и че не можеш да сготвиш нещо дори и животът ти да зависи от това. И всичко това го устройва перфектно.

5. Когато се замислиш за женитба, най-хубавата част не е самата сватба, а идеята, че ще прекарате живота си заедно

Да, сватбата е забавна, но нямаш търпение за това, което ви очаква след нея- вашата малка безкрайност, която не би искала да споделиш с никого, освен с него.

6. Преминали сте през връзка от разстояние

"Разстоянието е нищо, когато човекът отсреща е всичко", нали така казват? Е, при вас е било точно така - колкото и страшно и трудно да е било, вие сте успели да направите нужните компромиси и жертви в името на връзката си.

 

7. Когато ти се случи нещо интересно, той е първият човек, на когото искаш да го разкажеш

Преди си разказвала на родителите и приятелите си за всички интересни неща, но вече не им се обаждаш чак толкова често. И те нямат нищо против, защото виждат колко си щастлива.

8. Чувстваш се комфортно да правиш дългосрочни планове

Не се притесняваш, че може да се наложи например да връщаш билети или да кажеш, че все пак ще отидеш на сватбата на братовчедка ти, която е след 6 месеца, сама. Защото няма такава опасност и ти го знаеш. Уверена си във вашата връзка.

9. Когато приятелите ти се оплакват от половинките си, ти стоиш мълчаливо, защото няма какво да кажеш

Не ти се ще да се хвалиш, но партньорът ти просто си е страхотен - факт!

10. Близък е със семейството ти, както и ти с неговото

Ще звънне на баща ти или на баба ти без никакво притеснение. Ще е напълно нормално да отидеш на рождения ден на братовчед му без него.

11. Интересува се от приятелите ти

Ако някоя твоя приятелка се чувства зле, предлага да отидеш да прекараш деня с нея или пък да я поканиш да вечеря с вас.

12. Предлага ти да го използваш за отдушник, когато си ядосана

Когато нещо те подразни, имаш нужда да говориш за него постоянно, докато не ти мине. Това не го дразни. Той е винаги готов да те изслуша (въпреки че повтаряш едно и също нещо в продължение на часове) и никога не омаловажава проблемите ти. Единственото неприятно нещо за него е, че си разстроена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама