Той трябва да ви кара да се чувствате така...


Той трябва да ви кара да се чувствате така...
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всеки един от нас иска да обича и да бъде обичан. Любовта е нещо прекрасно, стига да попаднеш на правилния човек.

Да откриеш някой е лесно. Да намериш единствения – никак не е. Както се казва: "Трябва да целунеш много крастави жаби, докато не се появи той, принцът.”

Често дори се заблуждаваме, че сме открили точния човек, с когото искаме да прекараме живота си. В един момент обаче всичко хубаво приключва и ние се озоваваме в начална позиция, сами, търсещи Единствения...

А как да разберем дали това е той? Как да си дадем сметка дали това, което имаме с него, е нещо истинско или е просто поредната фалшива връзка?

Истината е, че човекът, с когото искаме да споделим целия си живот, с когото ще открием любовта, е този, който ще ни накара да се почувстваме по определен начин.

И ето как :

Този човек трябва да ви кара да се чувствате щастливи

Това е едно от основните неща, които ще ви помогнат да разберете дали това е ТОЙ. Защото всички ние търсим щастието в една връзка и ако не го открием, значи нещата няма да се получат.

Човекът до вас трябва да ви прави щастливи, да се грижи за вас, да е причина за усмивката ви. Само мисълта за него да ви кара да летите, да забравите всичко лошо и да се чувствате най-щастливата жена на света.

Изпитвате ли това, значи няма нужда от съмнение – вие сте намерили любовта. И знайте, че животът е кратък и не трябва да го живеем в грижи и тревоги, а да бъдем щастливи заедно с човека до нас.

Този човек трябва да ви кара да се вълнувате за живота

Ако той е вашият човек, ще ви кара да се чувствате добре, да се радвате на живота, да се вълнувате. Ще ви научи да цените малките неща, неща, за които преди дори не ви е било грижа.

С него ще осъзнаете, че животът може да е прекрасен, въпреки грижите и проблемите. Ще разберете, че може да се справите с всичко, стига да гледате по-позитивно на нещата.

Ако заспивате и се будите с усмивка... то значи сте открили любовта! Ама онази истинската... единствената.

Този човек трябва да ви кара да се чувствате сигурни

Чувството за сигурност е може би едно от най-важните неща в една връзка. Животът ни е пълнен с несигурност. Винаги е било така, но...

В един момент, когато срещнете НЕГО, вие ще се почувствате сигурни и защитени. Някак си ще бъдете спокойни, няма да се тревожите толкова много и да премисляте нещата.

Ще имате рамо, на което да се облегнете, ръка, която ще ви държи здраво и няма да ви пуска, човек, който ще бъде винаги до вас.

Ако намирате тези неща в него, то значи това е ТОЙ! Запазете го до себе си и никога не го губете!

Този човек трябва да ви кара да се смеете

Смехът е здраве, смехът е живот. Не случайно е казано, че хората, които се смеят често, живеят по-дълго.

Всички знаем, че смехът е най-доброто лекарство, затова наличието му като основна съставка в рецептата на връзката ви е ключово за нейната здравина.

Така че вашата половинка трябва да осигурява известна доза смях в ежедневието ви.

Да умее да си разсмива, било то с думи или жестове. Въпреки трудностите и лошите моменти, които ще имате, вашият мъж трябва да умее да превръща мрачните дни в слънчеви.

Този човек трябва да ви накара да се чувствате комфортно в собствената си кожа

Не всеки човек умее да обича себе си. Доста жени са прекалено критични и не се харесват.

Когато срещнете онзи човек, който ще ви обича истински и ще ви прави щастливи, това ще се промени. Той ще ви харесва и желае такава, каквато сте.

Ще обикне дори и малките ви недостатъци, защото точно те ви правят уникална и единствена.

Той ще ви научи да се харесвате, да се чувствате комфортно в собствената си кожа.

Ще разберете, че човек не е идеален, но това не пречи да е идеален за някого.

И този някой ще стои точно до вас и ще ви повтаря колко сте красива, колко сте прекрасна. А вие ще му повярвате, защото това ще е ТОЙ... вашата истинска любов!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама