Хороскоп за месец ЮНИ


Хороскоп за месец ЮНИ

Утре е първият ден от един от най-хубавите месеци на годината. Той е приготвил много чудеса, изненади и различни изпитания за всяка една от зодиите.

Овен

През първите дни на юни няма да може да разгърнете възможностите си изцяло. Планетата ви господар все още е в ретрогардно движение и това ще продължи до края на месеца. Не забравяйте, че сега за вас не е добре да: започването на нов бизнес, нов проект, ново начинание, дългосрочни цели; постъпване на работа или смяната ѝ; тръгване на път; провеждане на състезания; закупуването или ремонт на автомобили, всякакви механизми или битова техника; да се започва ремонт или строителство. За това пък преспокойно може те да се разделите с това, което е остаряло; да се направят или довършат вече започнати неща и дела; връщането към стари идеи и проекти и разглеждането им от други позиции.

Положението на ретроградните планети принципно засилва такива качества като импулсивност, избухливост, нетърпение, прибързаност, необмисленост, властолюбие, агресивност, насилие. Често желанията и проявленията може да се сдържат от вътрешна неувереност в своите сили и възможности или от някакви други обстоятелства. Ако ретроградният Марс се използва градивно, тогава от него може да се извлекат ценни уроци за възпитанието на волята и търпението, а също и организация и реализация на творческите замисли и действителното им достижение.

Телец

Реализирането на лични цели ще е вашето желание през първите дни на юни. Желанието ще е толкова силно, че едва ли ще се вслушате в който и да е съвет. Обстоятелствата ще са срещу вас, но...

... ДОЧЕТИ ВСИЧКИ ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама