5 неща, които мъжете никога няма да разберат у жените


5 неща, които мъжете никога няма да разберат у жените

Мъжете и жените - вечната тема и вечното напасване на две половинки, които са от два различни свята. И мъжете и жените имат много въпроси и недоумяват защо отсрещната страна върши дадени неща по един начин, а не по по-логичния за тях.

Това са 5 неща, които мъжете никога няма да разберат за нас:

1. Как може да се разплачеш сутрин пред гардероба

Мъжете никога няма да разбера това чувствто да имаш над 50 блузи и всяка една от тях да те прави дебела... или поне да си мислиш, че е така. Сутрешният плач или гняв е нещо, което никой нормален мъж на Земята не може да изпита. И разбере!



2. Как сменяш настроенията си през 5 минути

От гняв, през истеричен смях и накрая малко меланхолия за разкош. Мъжете могат да изпитат толкова емоции за един месец, докато ние хич не се бавим. Емоционални сме, това е!



3. Страхът от това да се покажеш на дневна светлина без грим

Не стига, че ни чакат по 1 час, за да се оправим за излизане, ами и не излизаме преди гримът ни да е идеален. Повярвай, никой мъж не смята за нужно половинката му винаги да е като минала през Фотошоп.



4. Защо непрекъснато обсъждаме другите жени

Тази има ужасен маникюр, онази път как може да се облече така... Обръщаме много внимание на жените около нас и непрекъснато се сравняваме с тях. Мъжете изобщо не си правят труда да се заглеждат по такива детайли. В ума си - те са си идеални и няма нужда се сравняват с никой!



5. Захласването по бебета и малки животинки

Да, сладки са. Да, много са малки. И да - не смятат, че е нужно да въздишаш по всяко бебе, което мине покрай теб. Както се казва - женска му работа!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама