12-те мъже, които срещаме на всяко парти


12-те мъже, които срещаме на всяко парти

Колкото и много хора да има на партито, колкото и различни от хората на вчерашното парти да си мислиш, че са, всъщност има някои типове мъже, които присъстват на абсолютно всяко парти.

  1. Отчаяният. Тази самотна душа е прекарала цяла седмица в очакване на купона, мислейки си, че може би ще срещне любовта на живота си, с която ще танцува цяла нощ и след това ще заживеят щастливо. Той иска да се сприятели с всички. Опитва се да участва във всякакви игри и каквито и да било други начинания и се смее заедно с всички останали, въпреки че дори не знае на какво, по дяволите, се смеят.
  2. Пияницата. Винаги има мъж, който постоянно се налива. Предлага да играете на игри, които включват пиене. Или пък те пита искаш ли шот и ако отговориш утвърдително, няма да те остави намира цяла нощ- ще идва с шотове на всеки 20-30 минути. Въпреки че в края на вечерта (или по-скоро сутринта) да не може да се движи и е повърнал поне 3 пъти, тръгвайки си, ще го видиш как държи бутилка алкохол и я гледа с копнеж.
  3. Свалячът. Този пич сваля всички жени в стаята без грам свян. Той е бройкаджия- за него е важно количеството, а не качеството. Надява се, че ако флиртува с достатъчно много жени, все някоя ще се съгласи да преспи с него.
  4. Нуждаещият се от внимание. Той се стреми винаги и във всеки един момент всички да гледат него, затова постоянно прави нещо „щуро“, разказва колкото се може повече шеги (въпреки че повечето не струват) и всичко това само и само, за да е център на вниманието. На всяка цена. Сякаш ако никой не го гледа дори за секунда, ще се изпари и това го плаши до смърт.
  5. Този, който си мисли, че всичко, което казва, е страшно интересно. Държи се сякаш е много интелигентен, но всъщност просто повтаря някакви неща, които е прочел в интернет по-рано. Изпитва удоволствие от това да кара другите да се чувстват глупави в сравнение с него.
  6. Напушеният/ дрогираният. Вече ги има не само на купони, а и навсякъде около нас. Първоначално не можеш да познаеш, че е напушен, но след това започва да говори пълни глупости и осъзнаваш, че е наистина, ама наистина много напушен, затова решаваш да си биеш шута. Поне това би бил правилният подход. Никога не знаеш какво може да направи- в един момент е сладък и забавен, в следващия може да те подгони с нож, за да те изкорми.
  7. Разказвачът. Това е човекът, който, когато кажеш някаква история, моментално се стреми да разкаже нещо, с което да те „затапи“ и да направи себе си много по-интересен от теб. Подобен е на номер 5. И двамата изглеждат интересни отначало, но бързо започват да дразнят всички.
  8. Пичът, който винаги яде. Ако искаш да говориш с него, се навъртай около храната, защото където има храна, там е и той, готов да изяде всяка трохичка. Може да си помислиш, че е бездомен или няма пари за храна, което понякога би могло да е вярно, но най-често просто се възползва от ситуацията- безплатна храна!
  9. Този, който мислиш, че те сваля, но всъщност има нужда от рамо, на което да плаче. Двамата имате много общи неща. Сближавате се, смеете се, дори не обръщаш внимание на другите хора на купона. Тогава той ти благодари искрено и обяснява как е имал нужда от приятелско рамо, защото с гаджето му преминават през тежък период, след което изчезва в нощта.
  10. Контето. Той знае, че е красив. Не, не красив, а най-красивият мъж на купона. В очите му сякаш винаги се чете „Не се ли чувстваш поласкана от факта, че разговарям с теб?“. Сигурно си го помислила за сладък, когато си отишла на купона, но след като си осъзнала, че единственото, което иска е да покаже мускулите си, веднага си изгубила интерес.
  11. Този, който постоянно сменя музиката. Или се оплаква от нея. Свиквай, брат ми, щом повечето хора слушат това, ще го слушаш и ти. Ако ли не - знаеш къде е вратата! Не е нужно да мрънкаш или (ако е по-смел) да сменяш музиката на всеки 15 минути.
  12. Мъжът, който се държи сякаш въобще не иска да бъде на този купон. Просто негов приятел го е довел. Не познава никого, а и не иска да се запознава с хора, защото не му пука. Използва реплики като „Ти си единственият готин човек тук!“ сякаш като обиди всичките ти приятели, ще те накара да се чувстваш специална.  
Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама