Таро карта за всяка зодия за 24 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 24 април 2024
Снимка: iStock

Ето какво ви е подготвила съдбата с днешната Таро карта.

Овен - Седмица мечове, обърната

Запазете спокойствие. Това, което чувате днес, ще бъде достатъчно, за да накара кръвта ви да кипне, защото знаете истината. Не приемайте нищо лично - всеки има уроци за учене.

Телец - Шестица пентакли

Няма как да промените или коригирате хората с различни недостатъци. Можете обаче да изберете да видите по-пълна картина и по-точно картина на състрадание.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се измъкнат от токсични връзки до края на април 2024

Близнаци - Четворка жезли, обърната

Днешният ден ще изпита търпението ви с някои малки неудобства. Може да получите анулиране или пренасрочване на час. Може да има натоварен трафик, ако шофирате някъде, или времето може просто да е лошо. Поемете дълбоко въздух и оставете деня да се изтърколи.

Рак - Крал на мечовете

Вие сте невероятен лидер. Можете да предадете невероятни знания и мъдрост. Хората ви се възхищават и обичат това, което правите, и затова сте толкова влиятелни. Понякога хората могат да се страхуват от вас, така че имайте това предвид, когато давате градивна критика, дори ако се опитвате да помогнете.

Лъв - Кралица на чашите, обърната

Сега е време да бъдете смели, дори и да ви е страх. Ще откриете, че имате много вътрешна смелост и сила и вече няма нужда да играете детски игри.

Дева – Императорът, обърната

Лесният път изглежда е призрак на работа, приятел или нещо, което ви кара да се чувствате неудобно. Ако не искате да сте там, където сте, кажете сбогом, но каквото и да правите, не си тръгвайте, без да затворите вратата след себе си.

Везни – Влюбените

Искате да правите неща, които никога не сте правили преди, но много неща също са от съществено значение, за да останете на земята. Бъдете реалисти по отношение на целите си, за да можете да ги постигнете. Всичко изисква баланс.

Вижте още: Как всяка зодия се справя с провала

Скорпион – Обесеният

Може да се почувствате сякаш хората ви игнорират напоследък, независимо какво казвате или правите, чувствате се малки и нечути. Това време ви позволява да работите върху себе си и да станете по-силни.

Стрелец - Пет меча

Наистина се нуждаете от помощ, а точно сега парите сякаш не стигат. Бъдете находчиви с това, което имате, и ще разберете как можете да надградите върху това.

Козирог – Колесницата

Очаква ви живот на изобилие и това може да изисква някои промени или да се отдалечите от тълпата. Това е време да се замислите и да помислите какво наистина носи стойност в живота ви.

Водолей - Три меча

Прекратяването на едно приятелство е болезнено. Трудно е да си представите, че най-добрият ви приятел вече не се интересува от вас.

Риби - Четворка мечове, обърната

Понякога хората правят неща случайно, без да знаят, че грешат. Ако имате среща, която трябва да си уговорите, направете необходимата проверка и пристигнете навреме.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама