Методът за сбъдване на желания, който стана хит (СНИМКИ)


Методът за сбъдване на желания, който стана хит (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Всеки човек има някаква конкретна мечта, която няма търпение да види сбъдната - може да е сватба, бебе, нова работа, дестинация и какво ли още не. Независимо кое е най-съкровеното ви желание, може би вече сте се опитвали да я осъществите по различни начини - от реални стъпки до проявления и "изпращане" на молби към Вселената.

Вижте още: Най-голямата мечта на всяка зодия за лято 2023

Към днешна дата в социалните мрежи се тиражира нов начин да сбъднете мечтата си - "методът 369" бързо се превърна в хит, а феновете му се кълнат, че им е помогнал да се помирят с близките си, да забогатеят и да си намерят половинка. За това ясно свидетелстват многобройните истории за успех, събрани под хаштага #369method. И така, какво представлява този метод?

Манифестирането е свързано с използването на енергията ви, за да привлечете това, което искате, независимо дали става въпрос за повишение на заплатата или по-голям апартамент. Можете да правите тези практики по всяко време и навсякъде. Освен това не се нуждаете от сложни инструменти, за да проявите - по правило е достатъчна медитация върху желанията ви.

Но за метода 369 ще ви трябват хартия и химикалка, тъй като той включва записване на мечтите ви отново и отново. Някои също така обичат да използват химикалки с определен цвят, за да привлекат по-добре това, което искат. Например някой използва синя химикалка, за да се свърже отново с бившия си приятел, някой използва червена, за да привлече нов романтичен партньор, а някой избира зелена, за да придобие богатство.

Вижте още: Мощно пълнолуние на 1 август и Синя луна: Какво да очакваме?

За да започнете да прилагате метода, помислете за конкретната цел, която искате да постигнете. Напишете кратко резюме на тази цел с една дума три пъти. Например, ако целта ви е да си върнете бившия, запишете името му три пъти; ако искате да се докажете на нова работа, запишете три пъти длъжността си.

След това запишете целта така, сякаш вече сте я постигнали, шест пъти. Това е вашето "намерение". Например: "Имам работата на мечтите си" или "С любимия ми официално сме двойка". И накрая, запишете "действието" или изявлението, описващо постигнатото проявление, сякаш то вече се е случило, девет пъти. Можете да напишете: "Бившият ми се свърза с мен и иска да си ме върне" или "Кандидатствах за работа и я получих след две интервюта".

Защо този метод работи при толкова много хора? Метод 369 е постоянно внимание към нашите цели, съгласуване на вниманието ни с нея и идентифициране на възможностите, водещи към нашата цел. Всичко, от което се нуждаете, е да обръщате внимание на мечтите си, за да ги осъществите.

За да се възползвате максимално от този метод, трябва да сте в състояние на благодарност, а не на алчност или тъга, докато записвате намеренията си. Ако сте позитивно настроени, ще ви е по-лесно да визуализирате и наистина да почувствате какво е да имате това, което искате.

 

@manifest100xfasterr #369manifestation #manifestation #manifestationtips #manifestingmethods #manifestationcoaching #manifestationhack #feelingsad #feelingstuck ♬ original sound - manifest100x

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама