Здравето според хороскопа ни


Здравето според хороскопа ни

Здравето - без здравето нищо няма смисъл, всички сме се убедили в това. Няма човек на Земята, на който всичко да му е перфектно, за това и трябва да обръщаме внимание на слабите страни на организма си. Някои хора вярват, че зодията има силата да ни покаже слабите ни места, за да можем да действаме, докато всичко е наред.

Овен
Силните страни при представителите на зодия Овен са храносмилателната система и бъбреците.
Освен това хубавото при тях е, че след 35 –та си годишнина развиват силно чувство за опазване на здравето си. Главно имат проблеми съссърцето и са в рисковата група на подаграта. За мъжете в напреднала възраст се наблюдава зависимост към алкохола.

Телец
Телците имат здрав стомах, а това което може да ги притесни са долните им дихателни пътища – белият дроб. Проблеми с кръвното наляганепочти нямат и развиват силно чувство да опазят здравето си чак към 60- та си годишнина.

Близнаци
Парадоксално е, но представителите на тази зодия водят здравословен начин на живот в младите си години. По принцип от всички зодии тази е, при която има най – малко хора с наднормено тегло. Рисковете произлизат от сърдечно – съдовата система и алкохолната зависимост при мъжете.

Рак
Хората Раци са изключително спокойни личности лишени от вредното влияние на стреса и затова имат добри показатели на кръвното налягане. Но, те имат проблеми с храносмилателната система и жлъчката. Освен това от всички зодии именно Раците са най – застрашени от бъбречни заболявания.

Лъв
Проблеми с наднормено тегло нямат Лъвовете, със сърдечно – съдовата си система или кръвното налягане, защото те се грижат за здравето си. По скоро трябва да внимават с белите си дробове и то особено пушачите.

Дева
Нямат проблеми с бъбреци, костна система и кръвно налягане, даже всички те не им създават проблеми и на старини. Но с нарастване на възрастта нараства и риска от наднормено тегло и сърдечни болести.

Везни
Везните влизат в рисковата група на сърдечните заболявания и високото кръвно, които ще се задълбочават с напредване на възрастта. Освен това трябва да си пазят черният дроб и да си следят кръвната захар. Нямат здравословни проблеми със жлъчката, бъбреците и белите дробове.

Скорпион
Скорпионите нямат проблеми с белите си дробове и сърцето. Но са подложени на стрес, който вреди на нервната им система.

Стрелец
Слънчевият зодиакален знак Стрелец са с добре поддържани фигури и са спортни натури. Със здраво сърце и храносмилателна система. Единственият рисков фактор при тях е костната система.

Козирог
Козирозите водят нездравословен начин на живот когато са млади и се опитват да поправят това на старини. Резултатът – проблеми с кръвното налягане, обмяната на веществата, черният дроб, жлъчката и холестеролът.

Водолей
Слабото място при Водолейте са белите дробове. Черният дроб и жлъчката ще им правят бели също. Но нямат да имат никакви оплаквания отхраносмилателната си система.

Риби
Рибите рядко страдат от диабет, но е хубаво,  с напредване на възрастта да се движат много и да спортуват. Като слаби страни се смятат черният дроб, червата, жлъчката и бъбреците.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама