При болки в ставите и остеопороза Invita Active с колаген тип II


При болки в ставите и остеопороза Invita Active с колаген тип II

Знаете ли, че по данни на Световната здравна организация, 15% от хората на възраст между 50 и 59 години и 70% от тези над 80-годишна възраст страдат от проблеми с костите, а това често води до фрактури на бедрото, гръбначния стълб и китките?

Заболяванията на опорно-двигателния апарат засягат стотици милиони пациенти по целия свят. Около една четвърт от населението на възраст над 60 години страда от силни болки и увреждания в резултат на остеоартрит. В Европа от това заболяване страдат около 39 млн. души и прогнозата е броят им почти да се удвои до 2020 г. Сред основните причини за появата и разпространението на необратими дегенеративни заболявания и увеличаване на страданието са високият стандарт на живот, намалената физическа активност и неправилното хранене. Те доведоха до намаляване на устойчивостта на съединителната тъкан и до заболявания на опорно­двигателния апарат.

Дегенеративните ставни заболявания са много широко разпространени сред мъже и жени от всички възрасти. И въпреки годините на интензивни изследвания, за тях все още не съществува лек, а само начини за ограничаване на болката и за спиране на възпалителния процес. Научни изследвания доказват ползата от всекидневния прием на натурален колаген. Дългосрочната употреба на хранителни добавки с натурален колаген спомага за увеличаване на костната маса и намалява броя на фрактурите при страдащите от остеопороза.

Колагенът е един от най­важните компоненти на човешкото тяло и е отговорен за опорно­двигателната система. Заедно с колагеновите протеини той представлява 70% от сухото тегло на хрущяла и 90% от човешките кости. Доказано е, че придава гъвкавост и издръжливост на сухожилията. С напредване на възрастта обаче, произвежданият от тялото колаген започва да намалява, а дефицитът му води до болки в ставите и поява на остеопороза.

Но количеството на колаген в организма не може да се повиши чрез следването на каквито и да било хранителни режими. Единственото решение за страдащите от ставни болки е приемането на висококачествени хранителни добавки с колаген, богати на натурални съставки и без съдържание на токсични съставки и тежки метали.

Invita Active е колагенов препарат, предназначен за правилното функциониране на опорно-двигателния апарат. Благодарение на висококачествения колаген, Invita Active доставя висока доза натурален колаген ­ идентичен със съществуващия в човешкото тяло. С уникалната си формула добавката спомага за предпазване и поддържане на ставите и сухожилията, както и за възстановяването им след травми.

Единственият официален вносител и дистрибутор на продуктите на Inventia е Алоха България, а всички оригинални продукти могат да бъдат закупени oт читателите на iWoman от сайта www.aloha.bg с 20 % отстъпка с код 8899.


Известно е, че продуктите с висококачествени съставки са с максимална полза за здравето и гарантирана безопасност. Invita Active съдържа хрущял от акула (с колаген тип II), глюкозамин сулфат, хиалуронова киселина и екстракт от индийски тамян - обезболяващи и ефикасни, а използвани заедно, облекчават всички видове ставни и мускулни болки. Освен артрит, остеоартрит и фибромиалгия, добавката се препоръчва за борба с всички автоимунни заболявания.

Защо да страдате от болки в ставите и да бъдете жертва на остеопорозата?

Поръчайте Invita Active - 100% натурална хранителна добавка с хрущял от акула и живейте пълноценно!

Но това не е всичко, защото с избора на Invita Active ще укрепите цялостното си здравословно състояние. С редовната употреба на Invita Active:

- намаляват болката и симптомите, свързани със ставните заболявания

- хрущялът и сухожилията се възстановяват

- мускулният тонус, издръжливостта и жизнеността се увеличават

- изчезват болките в кръста и мускулните крампи по краката

- намалява времето за възстановяване след травма

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама