Kлючът към здравословния начин на живот


Kлючът към здравословния начин на живот

На специално събитие днес Нина Шебечич Црнолатац, Директор за региона на Югоизточна Европа в Herbalife, представи философията на компанията и научния й подход към балансираното хранене пред представителите на водещи български медии. Компанията е отдадена на борбата със световния проблем с неправилното хранене и има редица разработки в тази област, които променят живота на хората вече повече от 35 години.

След редица научни изследвания и проучвания, и в унисон с позитивното отношение към активния начин на живот, компанията отправя съвет как да запазим своето здраве, енергия и жизненост, а именно да започваме всеки ден със здравословна закуска и упражнения. Хранителните навици на българите през последните години ни доближават твърде много до световната тенденция - 30% население, страдащо от наднормено тегло или затлъстяване, което доказва, че правилният хранителен режим е необходимост в наши дни. Herbalife цели да подпомогне понижаването на тези стряскащи числа, като предлага решения за балансирано хранене – широк спектър от продукти, включително протеинови шейкове, заместители на хранене, закуски и хранителни добавки, в над 95 държави по целия свят.

Изследване показва, че 20% от европейците не закусват сутрин, докато броят на хората, които редовно пропускат първото хранене за деня, повече от веднъж в седмицата, е дори още по-висок. Пропускането на закуската е тясно свързано с повишаване на теглото, преяждане по-късно през деня и като цяло води до нездравословни хранителни навици. Общо 53% от хората, които пропускат закуската твърдят, че причината за това е липсата на време рано сутрин. Спестяването на време и доставянето на балансиран, дневен прием на калории са основните предимства на шейк "Формула 1“ на марката. Той съдържа протеини, фибри и 21 важни микроелементи (витамини и минерали), които подпомагат метаболизма на клетъчно ниво.

В допълнение Herbalife е отдадена в подкрепа на спортни активности и социална отговорност. Компанията поддържа Herbalife Family Foundation и нейната програма Casa Herbalife, която осигурява добро хранене на деца в нужда. Herbalife спонсорира повече от 190 атлети, отбори и събития по света, включително Кристиано Роналдо, италианския волейболен отбор Тренто, ръководен от Радостин Стойчев, в който играе Георги Братоев, както и Митко Ценов, който ще представя България на Олимпийските игри в Рио тази година.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама