5 лесни правила за здраве и младост


 5 лесни правила за здраве и младост
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Човек обикновено сам си причинява проблемите, лесно е да си увредим организма, трудно е да го излекуваме, да го възстановим. Това казва Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба и известен последовател на йога, създател на уникалната българска методика за здравословно отслабване и подмладяване.

Той препоръчва 5 правила, които ако спазваме, ще бъдем здрави и изпълнени със сила, енергия и младост.

Първо правило: Правилното дишане – когато, някой вдишва и издишва през устата, той е болен. Няма ли кислород, няма живот.

Второ правило: Правилното мислене - ако постоянно мислим, че няма спасение от болестта, няма как да оздравеем. Алчността, завистта, злобата правят хората нещастни, те убиват човека.

Трето правило: Правилното пиене на вода – тя е лекарство, ако се приема 45-50 минути преди и след хранене и отрова по време на хранене, защото разрежда стомашните сокове и започва нарушаване на обмяната на веществата. Тогава идват и болестите.

Четвърто правило: Правилното хранене – здравословна храна, в малки дози, по няколко пъти на ден, без преяждане.

Пето правило: Правилното спортуване – не е въпроса да натоварим организма изведнъж. Съветвам всички, които спортуват - бавно да бързат, това е най-бързото израстване.

Също така трябва редовно да се пречиства организма на духовно и физическо ниво. Изхвърлянето на отровите от тялото възстановява нарушените процеси и органи. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама