Владо Карамазов търси любима на кучето си


Владо Карамазов търси любима на кучето си

Както вече ви съобщихме, в неделя, 28 септември, от 10:30 часа на обособената площадка за разходка на кучета в Южния парк, ще се проведе третото поредно издание на инициативата "ЖИВЕЙ АКТИВНО! И СЪС СВОЕТО КУЧЕ“.

Специално за всички почитатели на активния начин на живот и техните домашни любимци ще бъдат организирани демонстрации, спортни активности, игри и състезания за кучета на различна възраст от различни породи. Участниците в събитието ще имат възможност както да се забавляват и да спечелят много награди, сред които таблет и почивка с кучето, така и да научат полезна информация и трикове, които могат да прилагат в ежедневието заедно със своя домашен любимец.

Професионални треньори и ветеринарни лекари ще се погрижат всички да получат необходимата информация, внимание и уроци, а приятелите на инициативата – Фондация „Очи на четири лапи“ и Планинска спасителна служба, ще запознаят живеещите активно със спецификата в отглеждането на професионални кучета – тези, които спасяват животи и се грижат за хората.

Тази година водещи на събитието ще бъдат актьорът Владо Карамазов и хип-хоп изпълнителят Играта. Тандемът ще напътства и забавлява събралите се хора и ще ги мотивира да се включат в традиционно организираните Dog Frisbee и Agility игри и състезания. Двамата водещи ще демонстрират лесни и атрактивни трикове пред събралата се публика, за да докажат, че всеки може да живее активно със своя четириног приятел.

Любимецът на дамите – Владо Карамазов, с усмивка разкри, че възнамерява да открие нежната половинка на своя четириног приятел Марк по време на събитието. Ризеншнауцерът на Владо също може да се включи в демонстрациите и да покаже умения, с които да изненада собственика си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама