Упражнения за по-добър секс


Упражнения за по-добър секс
Снимка: Thinkstock/Guliver

Много от жените, гледали "50 нюанса сиво”, все повече желаят да подобрят сексуалния си живот. Да пробваш нови неща, да разнообразиш сексуалните си преживявания е добре не само за интимния ти живот, но и за самата теб.

За да бъдем винаги във форма и на върха на нашите сексуални възможности, трябва редовно да правим упражнения, които спомагат за увеличаване на либидото.

Всъщност, много треньори са на мнение, че всички физически упражнения имат благоприятен ефект върху нашата сексуалност. Това е чудесно! Всичко, от което се нуждаете, е малко време и много желание.

Ние ще ви предложим няколко типа упражнения, които не само ще ви направят богини в леглото, но и ще подобрят физическото ви състояние.

Упражнения за издръжливост и повече енергичност

За да бъдете във форма и да се чувствате добре, допринася качественият начин на живот. Ако водите застоял живот, а движението е нещо, което отдавна сте забравили, това може да повлияе много на сексуалните ви желания. Може да доведе до хронична умора и огромен спад на либидото. Ето защо, посещението във фитнеса, джогинга и аеробиката трябва да бъдат неизменна част от вашия живот. Дори и само 30 минути спорт на ден ще вдигнат вашата цялостна енергичност и сексуални желания.

Опитайте се да се движите повече, ходете пеша на работа, запишете се на танци или нещо, което ви харесва. Резултатът ще дойде много скоро.

Упражнения за балансиране на хормоните

За добро здраве и повишено либидо от голямо значение е хормоналният баланс. А как може да го контролирате? Здравословна диета и много упражнения за полу-съпротива и съпротива. Такива са различни упражнения с дърпане, тласкане и използване на помощни материали като ленти за съпротива. Може да попитате вашия фитнес инструктор за най-ефективните упражнения и да ги правите поне 3 пъти седмично. Не забравяйте, че постоянството е най-важно, когато става дума за вашето здраве, както и за по-добър сексуален живот.

Упражнения за по-добра циркулация на кръвта

Едни от най-важните упражнения са тези, които ще спомогнат за по-доброто оросяване на мозъка с кръв. Добрата циркулация и снабдяване с кислород на кръвта са изключително важни за добрия сексуален акт и повишаване на либидото. Препоръчване ви редовно и бавно тичане в парка, както и аеробиката. Много важно тук е и правилното дишане. Ето защо пробвайте дихателни упражнения от йога, които ще ви подействат много добре.

Упражнения, които ще ви направят по-секси

Разбира се, едно от най-важните неща за нашата добра сексуалност е външният ни вид или по-точно как виждаме себе си. На първо място една жена трябва да харесва и обича тялото си, за да може да се отпусне по време на сексуалния акт.

Всички упражнения, които ще ни помогнат да станем по-секси и да се харесваме, ще бъдат от изключителна полза за нас. Най-препоръчителни са коремните преси, кляканията (които помагат за стегнато и секси дупе, пилатес, карането на колело, плуването. Те ще ви помогнат да се чувствате по-добре и да изглеждате перфектно. Така след като се харесате в собствените си очи, ще изглеждате още по-секси в очите на партньора си. Това определено ще подобри сексуалния ви живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама