Да потренираме като Нина Добрев


Да потренираме като Нина Добрев

Нина Добрев изглежда прекрасно на корицата на юнския брой на сп. Self. 26-годишната актриса с български корени с гордост демонстрира перфектната си фигура и споделя в интервю за изданието как я поддържа.

"За мен спортуването трябва да е забавно", казва звездата от "Дневниците на вампира", която преди време разкри, че напуска хитовия сериал.

Нина разчита на 4 неща, за да е във форма - волейбол, йога, бягане и упражнения за корема.

Тренировката за коремните мускули е лесна и може да я правите навсякъде и по всяко време. "Правя планкове върху топка. След това, докато краката ми са върху топката, а ръцете в планк, събирам коленете си към гърдите. Три серии от по 10 повторения и ще усетите ефект върху корема. Всъщност мразя това упражнение, но ми харесват резултатите."

Тя говори и за другите си любими тренировки.

"Нося волейболна топка на снимачната площадка. Играем в почивките между сцените. Продуцентите на сериала дори ми построиха волейболно игрище близо до снимачната площадка, защото много обичам този спорт."

"Практикувам йога, тъй като ми помага както физически, така и психически. Прилича на танц с това разтягане, което те кара да се чувстваш страхотно. Все пак моята любима поза е в легнало положение, Шавасана (поза на пълен покой)."

Добрев говори и за тичането: "Имам плейлист, който си пускам, когато съм на пътечката за бягане. Когато дойде припевът, най-вълнуващата част, тогава правя интервали и ускорявам скоростта на 6.5. След като мине, забавям на 5. Когато отново дойде припевът, забързвам на 10 или повече."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама