Бургас ще пее, танцува и спортува в ритъма на Живей Активно!


Бургас ще пее, танцува и спортува в ритъма на Живей Активно!

Тази неделя, 28 август 2016, хиляди фенове отново ще се забавляват с едни от най-обичаните български звезди и изпълнители, а входът както винаги ще бъде свободен. Живей Активно! ще отпразнува поредното си морско издание с много музика, танци и добро настроение. За бургаските фенове на най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот организаторите за подготвили редица предизвикателства и изненади. Единствено в прекрасния морски град ще бъдат организирани демонстрации и уроци по водна топка. Тази година Бургас е на път да постави и своеобразен рекорд в единадесетгодишната история на Живей Активно!, като до момента близо 20 местни спортни клуба и организации са се включили в реализацията на събитието.

Живей Активно! 2016 Бургас ще започне точно в 10:00 часа от три различни локации, където последователите на балансираното хранене и активния начин на живот ще бъдат поведени към една обща точка – Пантеонът в Морската градина. Една от стартовите точки е Моста в Морската градина, от където Тити Папазов и Тереза Маринова ще стартират велопоход. От Графичната база заедно с Ангел Ковачев, Tempish Bulgaria и Ролер школа Бургас ще потеглят почитателите на ролерите и скейтборда, а пешеходният поход, воден от Евгени Иванов-Пушката и Данчо Йовчев, ще тръгне от Културен център „Морско казино“. Трите активни лъча ще се съберат пред Пантеона в Морската градина, където на официална церемония ще бъде даден старт на ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2016 в Бургас.

В продължение на неделния ден край морето ще се състоят множество разнообразни дейности: семейни игри, волейбол, футбол, водна топка, Heal Fit Gymnastics, и забавления за домашни любимци. Още в 11:00 часа в Морската градина ще бъде поставено началото на активности като: сладоледени игри за двойки с NESTLE Ice Cream и Лео Бианки, игри на открито и Heal Fit гимнастика с АСЕМ; щафетни игри в компанията на Тереза Маринова; PURINA игри за домашни любимци и техните стопани с треньора Асен Аролски и рапъра Играта; художествена гимнастика с КХГ „Черноморец“ и освежаващи демонстрации по водна топка. Паралелно на плажа ще се провеждат турнири по футбол и волейбол с Евгени Иванов-Пушката, а любителите на водните забавления ще се насладят на сърф и stand-up paddle board. На Голямата сцена на Пантеона в Морската градина гостите ще се забавляват с много танци, зумба, Kango Jumps, табата, музика и добро настроение.

В 18:00 часа празничният завършек на активния ден ще събере на сцената на Пантеона в Морската градина едни от най-популярните и обичани български изпълнители. Специално за феновете в Бургас хип-хоп певицата Сантра ще изпълни своето ново парче „В твоя чест”, а Павел и Венци Венц ще взривят публиката с хита „SeTaaBrat”. В грандиозния концерт, който стартира точно в 18:00 часа, ще се включат още чаровната Дивна с „Мойта музика“ и дългогодишните лица на ЖИВЕЙ АКТИВНО! Лео и Играта с „Mr Comandante“ и много други хитове.

Любителите на активния начин на живот, които са събрали печати от всички локации на ще участват в томбола и могат да спечелят страхотни награди. Организаторите от Нестле България са подготвили един незабравим ден, съвместно с Община Бургас. Всички, които искат да получат повече информация за ЖИВЕЙ АКТИВНО!, могат да го направят във Facebook или на сайта на инициативата jiveiaktivno.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама