Анн-Джи стана трикратна световна шампионка по фитнес


Анн-Джи стана трикратна световна шампионка по фитнес

За трета поредна година Анн-Джи затвърди позициите на България на Световния фитнес подиум като грабна купата и златния медал на World Fitness Federation, в категорията Fitness Model.

За една седмица Анн-Джи спечели общо три купи, два златни и един сребърен медал от различни международни фитнес състезания в Европа. Освен на Световното на WFF, провело се в Словакия, тя стана победителка и на държавното първенство в Сърбия Serbia-open, а на Световната купа в Австрия Graz взе лента и статуетка за второ място в категорията Фитнес модел.

За разлика от други федерации, Световната Фитнес Федерация има строги правила как точно трябва да изглежда световният фитнес модел: красива, с хармонична спортна фигура, с лека, не силно изразена мускулатура. Поради тази причина бяха дисквалифицирани три от участничките, чиито пропорции на мускулите бяха завишени и отговаряха на категориите по културизъм, а не на фитнес модел.

Като шампионка, Анн-Джи получи покани да участва на още три международни състезания - в Беларус, Чехия и Италия. Тя избра да се включи само в още едно - в Италия, тъй като е била вече шампионка на Италия преди две години и публиката я познава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама