Диляна Попова: Колелото те кара да си по-щастлив


  Диляна Попова: Колелото те кара да си по-щастлив

Диляна Попова кара колело от малка и свързва с него едни от най-милите си детски спомени. Любимото й забавление било да сядат заедно на едно колело с приятелката й и да прекосяват малкия град, в който е израснала. Играта навън, истинските приятели и свободата, която дава карането на колело, е нещо, което ни връща към спомените от детството и разбираме колко е важно да можем да осигурим на собствените си деца възможност да усетят същото. Въпреки че нейният син все още е много малък, тя няма търпение след 2-3 години да пробва да го качи на колело и да карат заедно.

Диляна се присъедини към посланиците за 2015-та на инициативата "Аз карам велосипед – последвай ме!“, която се провежда от MAXEUROPE и европейската информационна кампания "Do the right mix – Придвижвай се разумно“.

"Мисля, че велосипедът е едно прекрасно средство за по-бързо придвижване. Дава ти много повече свобода, начин да спортуваш, да поддържаш тялото и тонуса си. Това е много важно във времето, в което живеем, с храната, която поемаме, и всичко останало, което в по-голямата си степен е вредно. Едно от основните неща е, че велосипедът наистина ще те върне към детството ти. Към детството ти и към това, че наистина можеш да се почувстваш свободен”, споделя Диляна.

Посланието й и спомени от детството, свързани с велосипед, можете да видите сами:

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама